Μοιάζει σαν να έχει περάσει ένας αιώνας από τότε που ο Jacques Audiard κέρδισε το Palme d’Or για το πολύ έντονο δράμα Dheepan στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες. Σήμερα όμως, ο Γάλλος σκηνοθέτης είναι έτοιμος για να δημιουργήσει κάτι ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο. Ο Jacques Audiard είναι στα σκαριά της νέας του ταινίας με τίτλο The Sisters Brothers, η οποία είναι βασισμένη στη ομώνυμη νουβέλα του Patrick DeWitt.

Εκείνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ταινία είναι πως στην ομάδα παραγωγής θα βρίσκονται και οι Joaquin Phoenix (ένα μικρό yay) και John C Reilly. Όμως κανείς δεν περίμενε πως η τελευταία προσθήκη θα είναι τόσο ανατρεπτική, καθώς ανακοινώθηκε πως ο Jake Gyllenhaal θα είναι μέρος του cast αυτής της western νουάρ ταινίας του 1850.

Η περιγραφή της ταινίας μιλά για δυο αδέρφια που ζουν στο Όρεγκον και θέλουν να βρουν χρυσό σε μια ακτίνα 1000 μιλιών ερήμου. Κι αν κρίνουμε από το βιβλίο, η ταινία θα είναι μαύρη κωμωδία με μια ιδέα από τους αδελφούς Κοέν.

Το The Sisters Brothers θα είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Audiard, ενώ δεν έχουμε κανένα στοιχείο προς το παρόν για το πότε βγαίνει στις αίθουσες. 

Πηγή: lwlies.com