5 κομμάτια που διαλέξαμε από τα North & South jewelry

5 κομμάτια που διαλέξαμε από τα North & South jewelry

Kι οι ιστορίες πίσω από τη δημιουργία τους

Η Emily του North & South Jewelry αρχικά σχεδιάζει τα κοσμήματα που θα φορούσε και η ίδια, στη συνέχεια τα υλοποιεί και μετά τα αφήνει να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο. Κάπου στο ενδιάμεσο βρίσκει ευκαιρία να διηγηθεί την ιστορία κάθε δημιουργίας της.

deer antlers necklace

Teodora Nagy

My very first! Με έμπνευση από το δάσος, το ελάφι συμβολίζει την ομορφιά, την ευγένεια και την εσωτερική ανάπτυξη παρά τις αντιξοότητες της ζωής. Έγινε σε μια φάση της ζωής μου όπου ήθελα να τολμήσω.

fall earrings

''Anyone who thinks fallen leaves are dead, has never watched them dancing on a windy day''.'Αγαπημένη μου εποχή το Φθινόπωρο. Έχοντας εμμονή με τα ξερά, πεσμένα φύλλα των δέντρων ήταν φυσικό επακόλουθο να συμπεριλάβω στη συλλογή μου και τα fall earrings.

rocks ear climber

Εμπνευσμένο από τα πυργάκια από βότσαλα που φτιάχνουμε το Καλοκαίρι στην παραλία. Ένα from day to night σκουλαρίκι, απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό.

the silver ear cuff

Teodora Nagy

Ήθελα κάτι απλό και δυναμικό. Ένα σκουλαρίκι που μπορεί να φορεθεί χωρίς να έχεις τρυπήσει τα αυτιά σου και να μπορεί να δηλώσει μια cool και minimal διάθεση.

avocado necklace

Teodora Nagy

Well, you can't make everyone happy. You are not an avocado. Σε μια εποχή όπου έχουν έρθει αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες, το αβοκάντο ήταν από τα πρώτα καινούργια πράγματα που δοκίμασα κάνοντας το βήμα για μια πιο θρεπτική διατροφή.

Ανακάλυψε περισσότερα: etsy.com

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.