Θα χρειαστείς:

1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες 2 κ.γ. αλάτι 2 κούπες σάλτσα ντομάτας 2/4 κούπας παρμεζάνα

Για τους κεφτέδες:

700 γραμμάρια κιμά γαλοπούλας 2 μεγάλους κρόκους αβγού 1 κ.γ. ρίγανη 1 κ.γ. βασιλικό 1/2 κ.γ. μαϊντανό 1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου 1/4 κ.γ. μπούκοβο

Προετοιμασία:

Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου και άλειψε ένα ταψάκι με λίγο λάδι.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε τον κιμά γαλοπούλας και τα υπόλοιπα υλικά για τους κεφτέδες και κάνε μικρές μπάλες. Βάλε τα στο φούρνο για 18-20 λεπτά και στην συνέχεια, βράσε τα κολοκυθάκια για 1 λεπτό.

Βάλε τα σε ένα τάπερ, με την κόκκινη σάλτσα και τα κεφτεδάκια γαλοπούλας, ρίξε και λίγη παρμεζάνα και είσαι έτοιμη να το πάρεις αύριο στην δουλειά.