Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο αυξάνονται και οι επιλογές στα μαγιό. Πιο παλιά είχες το απλό μικροσκοπικό μπικίνι και ένα ολόσωμο σε κλασσική γραμμή και τίποτα παραπάνω. Η συνειδητοποίηση όμως ότι το γυναικείο σώμα διαφέρει από κοπέλα σε κοπέλα έφερε και νέες ανάγκες. Και ως επακόλουθο και ένα πλήθος swimwear από πολλά και διαφορετικά brands. Έτσι όλες μπορούμε να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει και αγκαλιάζει πιο ιδανικά το σώμα μας.

Αν έχεις βαρεθεί και εσύ το μπικίνι ή αν πολύ απλά δεν νιώθεις τόσο άνετα να το επιλέξεις αυτό το καλοκαίρι, σου έχουμε τη λύση. Η δυναμική επιστροφή του ολόσωμου μαγιό είναι γνωστή.

Υπάρχει ένα trend όμως που έχει σχεδιαστεί για να σε κάνει να νιώθεις ωραία με το σώμα και να σου δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι στην παραλία. Αυτό δεν είναι άλλο από το belted swimwear.

Πέρα από την κολακευτική εφαρμογή που έχει αυτό το trend, καθώς τονίζει τη μέση προσφέροντας μια πιο θηλυκή σιλουέτα, υπάρχει και άλλος ένας λόγος που τα κορίτσια το έχουν ήδη αγαπήσει. Αυτό το μαγιό είναι ένα statement outfit από μόνο του και δεν υπάρχει η ανάγκη να σκέφτεσαι με τι αξεσουάρ θα το συνδυάσεις ή να επιλέξεις κάποιο πολύ ξεχωριστό καφτάνι. Διάλεξε απλά το αγαπημένο σου ζευγάρι σκουλαρίκια και αμέσως έχεις ένα look για όλη μέρα στην παραλία.

Στην αγορά υπάρχει πλήθος από belted swimwear για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου

PatBO Paradise Belted Printed Swimsuit

Άμα είσαι πιο κλασσική μπορείς να επιλέξεις ένα ολόσωμο με μία ζώνη με το ίδιο ύφασμα με το μαγιό σου και έτσι να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Από την άλλη μπορείς να επιλέξεις ένα μαγιό που να έχει ζώνη με αγκράφα ώστε και να τονίσεις πιο πολύ τη μέση σου αλλά και να δώσεις πιο έντονα την αίσθηση του αξεσουάρ. Μπορείς να βρεις πολλές επιλογές, είστε σε updated έκδοση με ζωηρά χρώματα, είτε που να έχουν ένα πιο retro στυλ. Οπότε ακόμη και αν δεν σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές στα μαγιό μην φοβηθείς να επενδύσεις σε αυτό το trend. Το σίγουρο είναι ότι δε θα το μετανιώσεις!


Images: popsugar.com Featured image: WhoWhatWear