Άλλο ένα βιβλίο της Liane Moriarty θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη, μετά το Big Little Lies, και φυσικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει και πάλι η Nicole Kidman. Λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα του The Undoing, η ηθοποιός έρχεται τώρα να υποδυθεί στο Nine Perfect Strangers άλλον έναν χαρακτήρα που της ταιριάζει γάντι.

To Nine Perfect Strangers είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα κυκλοφορήσει από το Hulu

Στη σειρά, 9 παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι έχουν πια απελπιστεί και στρεσαριστεί από τους γρήγορους ρυθμούς ζωής στην πόλη. Έτσι, απευθύνονται σε ένα “καταφύγιο ευεξίας” του οποίου επικεφαλής είναι η Nicole Kidman. Κι ενώ εκείνοι πηγαίνουν νομίζοντας ότι θα κάνουν όλη μέρα διαλογισμό και θα τρώνε υγιεινά, τους περιμένει κάτι χειρότερο. Το βλέμμα της Kidman ήδη από το trailer και οι παράδοξες πρακτικές που ακολουθεί, κάνουν το νόημα σαφές.

Κάπου στα βάθη στης Αυστραλιανής υπαίθρου, ακούγεται η φωνή της μεγάλης γκουρού να λέει: Θέλετε να γίνεται καλά; Θέλετε να θεραπευτείτε; Τότε παραδοθείτε σε εμένα. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή όλων όσων θα δούμε στη νέα σειρά.

Μαζί με τη Nicole Kidman θα δούμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα

Η αγαπημένη Melissa McCarthy υποδύεται την Frances, μία συγγραφέα ρομαντικών μυθιστορημάτων που φαίνεται να τραβά την προσοχή της γκουρού. Μαζί της είναι και ο Luke Evans, ο οποίος υποδύεται έναν μεγαλοδικηγόρο διαζυγίων. Από την άλλη, ο Melvin Gregg και η Samara Weaving έχουν έρθει μαζί ως ένα πάμπλουτο ζευγάρι με μία αδυναμία έκαστος: τα αυτοκίνητα για τον σύζυγο και οι πλαστικές επεμβάσεις για τη σύζυγο. Ο Bobby Cannavale είναι ένας πρώην διάσημος αυστραλιανός ποδοσφαιριστής, η Regina Hall είναι μία προσφάτως χωρισμένη μόνη μητέρα την οποία άφησε ο άντρας της για κάποια μικρότερη και οι Michael Shannon, Asher Keddie, και Grace Van Patten υποδύονται μία οικογένεια που θρηνεί για μία απώλεια.

Όλοι τους φαίνεται να έχουν μεγάλη ανάγκη την μεγάλη γκουρού Kidman σε αυτή τη φάση της ζωής. Εκείνη έχει μαζί της και δύο βοηθούς στο τεράστιο retreat της, για τους οποίους δεν είμαστε σίγουροι αν τελικά ξέρουν την αλήθεια ή αν έχουν πέσει κι εκείνοι θύματά της.

Δεν έχουμε ακόμη σίγουρη ημερομηνία, αλλά η σειρά θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

featured image: Hulu