Πρωταγωνιστές Adam Rayner, Jennifer Finnigan και Ashraf Barchom και οι τρεις τους πολύ ταλαντούχοι και ειδικά τον Αdam, τον λες και γοητευτικό.

Tyrant_01

Το Tyrant είναι μια σειρά δράσης, δράματος και μια δόση θρίλερ μαζί. Όλα λοιπόν συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή, βλέπουμε την εξέλιξη μια οικογένειας εν μέσω των πολιτικών εξελίξεων του νέου κράτους. O (Adama Rayner) Bassam “Barry” Al Fayeed, μικρότερος γιος του δικτάτορα, ο οποίος ήταν αυτοεξόριστος αποφασίζει να επιστρέψει στην χώρα του μαζί με την οικογένεια του. Σε αυτό το σημείο αρχίζει όλη η ιστορία και οι πολιτισμικές συγκρούσεις που θα προκαλέσει το ερχομός του θα είναι απλά η αρχή των διαφόρων διαπλοκών, όπως θέματα υγείας, πολιτικής κ.α.

Tyrant_02

Η βαθμολογία του IMDB για την σειρά είναι 8.3. Οι Gideon Raff και Howard Gordon είναι οι δημιουργοί της σειράς, βραβευμένοι για τα ‘Homeland’ και ‘24’ με Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Οι δημιουργοί είναι μια εγγύηση για την ποιότητα της σειράς, δίνουν ένα άλφα κύρος.

Το ‘Tyrant’ έκανε πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου, μια βδομάδα μετά από την προβολή της σειράς στην Αμερική. Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη στις 22:20 μετά από την προβολή τους στην Αμερική, στο Fox.