Οι σειρές που ακολουθούν είναι οι καλύτερες που μπορείς να δεις τώρα, αν θες να μείνεις στο σπίτι και να ξεκινήσεις κάτι που δεν πρόλαβες να δεις τους προηγούμενους μήνες, αν δεν πας ακόμα (ή φέτος) διακοπές ή αν απλά θες να μείνεις στο σπίτι.

1. The Politician

Αυτή η έξυπνη κωμωδία ακολουθεί την πορεία ενός φιλόδοξου νέου, ο οποίος θέλει να γίνει Πρόεδρος των Η.Π.Α από τα 7 του χρόνια.

2. Insecure

Σε αυτήν την επίσης κωμική σειρά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις συζητήσεις, τις σκέψεις, τις εμπειρίες αλλά και τους προβληματισμούς της Issa Dae, μίας Αφροαμερικανής κοπέλας που ζει στο Λος Άντζελες.

3. Little Fires Everywhere

Τοποθετημένη στο 1997, η σειρά αυτή φέρνει αντιμέτωπες δύο γυναίκες προερχόμενες από μία φαινομενικά τέλεια οικογένεια. Η σειρά κάνει λόγο για την πολυπλοκότητα των ανθρώπων, για τις φυλές, για την σεξουαλικότητα αλλά και ό,τι άλλο μας απασχολεί σήμερα.

4. The Last Dance

Για το ντοκιμαντέρ αυτό δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Αρκεί μονάχα ένα όνομα, Michael Jordan.

5. Love Life

Η Anna Kendrick πρωταγωνιστεί στην κομεντί “Love Life”, υποδυόμενη την Darby. Η Darby μας δείχνει το ταξίδι της από την πρώτη της αγάπη έως την παντοτινή.

6. Alone

Χρησιμοποιώντας τον ελάχιστο εξοπλισμό, δέκα άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, υπό δύσκολες συνθήκες. Αυτός που θα τα καταφέρει, θα κερδίσει 500.000 δολάρια.

7. Queer Eye

Ένα σόου που ξεκάθαρα, δε χορταίνεται. Πρωταγωνιστές οι Fab-Five, μία ομάδα ειδικών που σίγουρα θα ερωτευτείς. Το σόου αυτό έχει μόδα, μαγειρική και lifestyle από τους καλύτερους. Όμορφες εικόνες, έντονα συναισθήματα, συμβουλές, και σημαντικές ιστορίες.

8. Mrs America

Η Cate Blanchett υποδύεται την ακτιβίστρια Phyllis Schlafly. Η σειρά, δίνει μία καθαρή εικόνα για την πολιτική σκηνή της δεκαετίας του ‘70.

9. Somebody Feed Phil

Ταξίδια και φαγητό, αυτά είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά αυτού του ντοκιμαντέρ. Ο Phil Rosenthal ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, δοκιμάζοντας τι άλλο; Φαγητά!

10. Yellowstone

Με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner, η σειρά αυτή ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Dutton, η οποία ελέγχει το μεγαλύτερο ράντσο των Η.Π.Α.

11. Taste The Nation

Η παρουσιάστρια του σόου είναι η Palma Lakshmi, η οποία μας παίρνει μαζί της στα ταξίδια που κάνει σε όλη την Αμερική, εξερευνώντας τις ιστορίες πίσω από τα φαγητά και τις κουλτούρες που έχουν διαμορφώσει αυτά που τρώμε σήμερα.