Τον Αύγουστο η Mandy Moore μας προϊδέασε με ένα throwback στο μουσικό της ντεμπούτο 20 χρόνια πριν. Κανείς όμως δεν περίμενε πως ήταν ένα σημάδι για να περιμένουμε το νέο της τραγούδι “When I Wasn’t Watching”.

Οι περισσότεροι είχαν στραμμένα τα μάτια τους στην κυκλοφορία της τέταρτης σεζόν της σειράς This is Us. Η πρωταγωνίστρια όμως έκανε μια έκπληξη σε όλους και κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μετά από 10 χρόνια που έμεινε μακριά από τις μουσικές σκηνές. Το When I Wasn’t Watching είναι το πρώτο single ενός ολόκληρου άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Αν κρίνουμε από την ατμόσφαιρα του πρώτου τραγουδιού, η Mandy Moore σε αυτόν τον δίσκο προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της.

Σε ποστ της στο Instagram το καλοκαίρι του 2018 είχε δείξει ένα sneak peek από τις ετοιμασίες στο στούντιο. Εκεί καταλάβαμε ότι το άλμπουμ αυτό είναι μια προσωπική υπόθεση για την Moore. Το 2015 η καλλιτέχνις πήρε διαζύγιο από τον σύζυγο της Ryan Adams. Αργότερα μαθεύτηκε ότι ο σύζυγος της την “κακοποιούσε συναισθηματικά”. Πέρα από σύζυγος της ήταν και μέντορας στην δουλειά της μιας και ο ίδιος ασχολείται με τη μουσική. Είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Mandy Moore έμεινε τόσα χρόνια έξω από αυτή.

Με τον νέο δίσκο, βρίσκει και πάλι τον εαυτό της μέσα από μια εσωτερική αναζήτηση

Κάτι που είναι προφανές και από τους στίχους του When I Wasn’t Watching. Η ίδια μάλιστα είπε πως το συγκεκριμένο δίσκο τον έχει επιμεληθεί μαζί με τον τωρινό σύζυγο της κι επίσης μουσικό, Taylor Goldsmith, και θα ήθελε μάλιστα να έχει την ευκαιρία να τον παρουσιάσει κάπου μαζί του. Ο ίδιος ήταν πολύ υποστηρικτικός καθ’όλη την διάρκεια της ετοιμασίας και την βοήθησε όσο μπορούσε με τις γνώσεις του στην μουσική. Μετά από όλα αυτά, ο Goldsmith είναι ο άνθρωπος που χρειαζόταν η Moore δίπλα της τελικά για να ανακάμψει.

” Όλοι έχουν αισθανθεί κάπως χαμένοι χωρίς να έχουν ιδέα πως βρέθηκαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ζωής τους. Το σημαντικότερο είναι να μην κρίνεις τον εαυτό σου γι’αυτό”.

Φαίνεται πως αυτή θα είναι η χρονιά της μιας και το 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο δίσκος, ενώ η επιτυχία της σειράς είναι ήδη δεδομένη. Δεν είναι τυχαίο πως έγινε είδηση η κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού 10 χρόνια μετά την τελευταία της επιτυχία. Θα το ακούμε στο repeat μέχρι να κυκλοφορήσει ολόκληρος ο δίσκος. Ή έστω το επόμενο single.

Featured Image: people.com