Η Jennifer Aniston αποκάλυψε όλες τις δουλειές που έκανε πριν τα ΦιλαράκιαΗ Jennifer Aniston αποκάλυψε όλες τις δουλειές που έκανε πριν τα Φιλαράκια

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε όλες τις δουλειές που έκανε πριν τα Φιλαράκια

Είχε ένα ιδιαίτερο CV πριν τη συμμετοχή της στη σειρά-εμμονή των 90s

Η Jennifer Aniston έχει αποκαλύψει όλες τις άσχετες με την υποκριτική δουλειές που έχει κάνει πριν πάρει τον ρόλο της Rachel στα Φιλαράκια. Από ό,τι φαίνεται, η προσωπική της επαγγελματική εμπειρία την έκανε να υποδύεται τόσο καλά τη σερβιτόρα του Central Perk. Το fact είναι πως έχει σερβίρει και εκείνη σε cafe της Νέας Υόρκης.

"Ήμουν τόσο μεγάλη ως τότε", δήλωσε η Aniston στο InStyle, αναφερόμενη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Λίγο πριν έρθει η όλη επιτυχία με τα Φιλαράκια. "Είχα μετακομίσει μακριά από το σπίτι μου. Είχα υπάρξει σε έξι αποτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Είχα σερβίρει για χρόνια στη Νέα Υόρκη πριν πάρω τον πρώτο μου ρόλο. Και ήμουν και πωλήτρια τηλεμάρκετινγκ πουλώντας σπίτι στα Poconos. Δεν έκανα ούτε μια πώληση, ήμουν τραγική σε αυτό. Αναρωτιόμουν γιατί πρέπει να παίρνουμε ανθρώπους τηλέφωνο την ώρα που τρώνε το βραδινό τους;'"

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε όλες τις δουλειές που έκανε πριν τα Φιλαράκια

Hairstyle Cuts Ideas

Εκτός από σερβιτόρα και τηλεφωνική πωλήτρια, η Aniston αποκάλυψε πως είχε προσπαθήσει να δουλέψει και ως ερασιτέχνης κομμώτρια.

"Κούρευα για δέκα δολάρια στο γυμνάσιο.Ίσως να μπορούσα να κόψω και τα δικά σου μαλλιά", είπε χαριτολογώντας στη συνέντευξη.

Έκοβα τα μαλλιά του μπαμπά μου και εκείνος έπαιζε σε μια σαπουνόπερα [Days of Our Lives]. Αλλά μετά μου παραδέχτηκε πως πήγαινε στην κομμώτρια των γυρισμάτων να τα διορθώσει.

Featured image: Elle

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.