Μετά από σαράντα κύματα και άλλα τόσα προβλήματα τους είδαμε επιτέλους μαζί. Όχι μόνο εμείς, αλλά και όλοι οι γνωστοί τους. Οι παραγωγοί της σειράς, Younger, όμως, τώρα στην 6η σεζόν βιάζονται να μας πάρουν την χαρά από τα χέρια.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την 6η σεζόν του Younger και την περιμένουμε σε λιγότερο από έναν μήνα. Ενώ η Liza και ο Charles πέρασαν από πολλά προβλήματα μέχρι να μαθευτεί ότι είναι μαζί, τα πραγματικά προβλήματα ξεκινούν τώρα. Ενώ όλα άρχισαν με βασικά προβλήματα την ηλικία και τη δουλειά, τώρα όσα τους χωρίζουν ίσως αποδειχτούν χειρότερα και πιο καθοριστικά.

Από τη μια το γεγονός ότι το τρέιλερ δεν εστιάζει τόσο στη μεταξύ τους σχέση είναι βασικό στοιχείο για να μας κάνει να έχουμε αμφιβολίες. Δεν βλέπουμε κάποιο ξέγνοιαστο ζευγάρι που επιτέλους ζει τον έρωτα του ελεύθερο. Αντίθετα, βλέπουμε τον Charles να συζητάει τα θέματα της σχέσης του με την Maggie. Κι όσα του λέει εκείνη δεν προμηνύουν καλή συνέχεια για το ζευγάρι. Αλλά και το βλέμμα του Charles προς την Liza όταν της λέει στο τέλος ότι για χάρη της άφησε τη δουλειά του στην εταιρεία, δεν το λες και πολύ ενθαρρυντικό.

Από τα βασικά θέματα που μπαίνουν πλέον στο προσκήνιο είναι το ότι ο Josh μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας. Αυτό είναι φυσικό να ταράξει τις ισορροπίες. Όσες υπήρχαν μέχρι τώρα δηλαδή. Γιατί φαίνεται πως όλες οι σχέσεις της σειράς τελικά -φιλικές ή ερωτικές- περνούν από κάποια κρίση. Άλλες μεγαλύτερη και άλλες πιο περιορισμένη. Ειδικά η σχέση της Liza με τον Charles είναι φυσιολογικό κι επόμενο να αλλάξει. Μπορεί πλέον να υπάρχει ειλικρίνεια όσον αφορά την ηλικία, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και ευτυχία για το ζευγάρι.

Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει φέτος από τις 12 Ιουνίου και μετά. Ας ελπίσουμε να μην αλλάξουν οι σταθερές μας τόσο πολύ. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι στις σειρές και τις ταινίες μιλάμε πάντα για happy end. Τώρα ποιο θα είναι το happy end του καθενός, είναι άλλο θέμα. Θα βλέπουμε το τρέιλερ μέχρι τότε και θα κάνουμε μαντεψιές.


Featured Image: bustle.com