Η Camille Rowe είναι το αγαπημένο παιδί όλων, στο χώρο της μόδας, τα τελευταία χρόνια. Θεωρείται η επιτομή του coolness, ταξιδεύει πολύ, ντύνεται πάντα άνετα μα chic, αγαπά τη μουσική, και η ζωή της είναι μοιρασμένη ανάμεσα στο Παρίσι και στην Καλιφόρνια. Ενώ, λοιπόν, έχει απασχολήσει πολύ, ωστόσο αρκετές πληροφορίες της ζωής της επιλέγει να μην τις μοιράζεται, κι έτσι ίσως να μην είναι πολλά αυτά που γνωρίζεις για αυτήν.

Στην παρακάτω λίστα συγκεντρώσαμε κάποια από τα πράγματα που σίγουρα πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις ήδη πατήσει το follow button και βλέπεις την Camille Rowe κάθε ημέρα στο Instagram, αλλά ξέρεις ελάχιστες πληροφορίες για αυτήν.

1. Η Camille γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 7 Ιανουαρίου 1990 και το πραγματικό της όνομα είναι Camille Chrystal Pourcheresse.

2. Ο πατέρας της είναι Γάλλος, ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, ενώ η μητέρα της είναι Αμερικάνα και πρώην χορεύτρια και μοντέλο.

3. Η Rowe ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στον τομέα του κινηματογράφο, στη Γαλλία, όταν ήταν 18.

4. Το modeling δεν ήταν κάτι με το οποίο σκεφτόταν να ασχοληθεί. Την ανακάλυψε τυχαία κάποιος, σε ένα καφέ το 2008. Τότε έκλεισε την πρώτη της δουλειά, και έγινε το πρόσωπο της Chloé.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Holidaze

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) στις

5. Έχει καταφέρει να συνεργαστεί με πολλούς δημοφιλείς οίκους και brands, όπως Louis Vuitton, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Opening Ceremony, και έχει περπατήσει στο catwalk για τη Victoria’s Secret.

6. Η Camille δεν αυτοπεριορίζεται. Παρά το γεγονός ότι έχει κάνει εξώφυλλα για περιοδικά μόδας, όπως η Vogue Paris, Vogue Italia, Madame Figaro, Elle France, έχει ποζάρει και για ανδρικά περιοδικά όπως το Playboy.

7. Στα πλαίσια, λοιπόν, του πειραματισμού της πάνω σε πολλά και διαφορετικά παιδιά, η Rowe έχει συμμετάσχει και σε ταινίες, όπως Note Jour Viendra (2010) του Romain Gavras.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Rowe -Bel (@fingermonkey) στις

8. Η Camille έχει παραχθεί την αδυναμία της στα Second Hand ρούχα, ενώ το αγαπημένο της αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου.

9. Παρά το γεγονός ότι καπνίζει αρκετά, κι ενώ έχει κόψει το τσιγάρο αρκετές φορές, ωστόσο το έχει ξαναρχίσει, η Camille αγαπά την άθληση και δοκιμάζει συνεχώς νέους τρόπους και νέες μεθόδους εκγύμνασης, ενώ έχει μία αδυναμία στην aerial yoga.

10. Για ένα χρόνο, από το καλοκαίρι του 2017 έως το καλοκαίρι του 2018 η Camille βρισκόταν σε σχέση με τον τραγουδιστή Harry Styles.

11. Πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι με το σύντροφό της, Teo Niarchos, στην Ανταρκτική, αποτυπώνοντας διάφορες στιγμές του ταξιδιού στο Instagram της.

12. Τον τελευταίο καιρό παρουσίασε την προσωπική σειρά ρούχων της, σε συνεργασία με το brand “Pablo”. H σειρά της ονομάζεται “CAMILLE ROWE X PABLO”.