Αναρωτήθηκες για ποιον γράφτηκε το Reputation της Taylor Swift; Ήσουν από αυτές που προτίμησαν τον Loki από τα δύο αδέρφια στην ταινία Thor; Είχες γοητευτεί από τον F. Scott Fitzgerald στην ταινία Midnight in Paris; Έβλεπες ανελλιπώς τη σειρά Sex Education; Τότε μάλλον θα σε ενδιαφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση. Οι παραγωγοί του Sex Education διάλεξαν τον Tom Hiddleston για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά που θα προβληθεί στο Netflix, White Stork.

Σχετικά με τη σειρά

Η σειρά θα είναι ένα πολιτικό thriller. Ο Tom Hiddleston παίζει τον ρόλο ενός πολιτικού, του James Cooper, που προσδοκεί να αποκτήσει μια θέση στο Κοινοβούλιο. Στο πλαίσιο της πολιτικής του δράσης συναντά την Asher Millan, που έχει αναλάβει τον έλεγχο της ζωής και δράσης του υποψηφίου. Όταν όμως η Asher ανακαλύπτει τα σκοτεινά του μυστικά, απειλεί να καταστρέψει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική ζωή του.

Ποιά είναι η νέα πολλά-υποσχόμενη σειρά στο Netflix;
Male Fashion Trends

Τα ηνία της σειράς έχουν οι Chris Dunlop και Kristoffer Nyholm (Taboo). Η ιδέα αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια υπό την αιγίδα της AMC φέροντας τον προσχέδιο τίτλο Spadehead. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με τους ηθοποιούς και την ημέρα που θα προβληθεί.

Μέχρι τότε;

Στο μεταξύ ο Hiddleston συνεχίζει τις δουλειές του για τη μικρή οθόνη. Με προθεσμία προβολής το 2021, όπως ανακοίνωσε στο Tonight Show και τον Jimmy Fallon, μένει απασχολημένος με τα γυρίσματα της σειρά του Disney +, Loki. Έχοντας ήδη κερδίσει δύο υποψηφιότητες Emmy κι ένα βραβείο Χρυσής Σφαίρας για τον Καλύτερο Ηθοποιό το 2016, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι όχι μόνο η μικρή οθόνη του πάει, αλλά ότι την κατακτά όλο και περισσότερο. Πολλά βραβεία στοχεύει όμως να αποκτήσει και η σειρά White Stork, που για την ώρα έχει δρομολογηθεί για μόνο δέκα επεισόδια. Οπότε stay tuned και ανανέωσε την σελίδα του Netflix.

featured image: Male Fashion Trends