Η συλλογή NADIA RAPTI F/W 22-23 είναι εδώ και αναβιώνει τη λάμψη της Glam Rock των 70s και τoν δυναμισμό του Power Dressing των 80s για να σε καλέσει σήμερα, μέσα από τα σχέδιά της να αναδείξεις τη δύναμη της ψυχής σου.

Η Εlectric Souls Collection είναι τολμηρή, δυναμική και πολύπλευρη, με στόχο να αναδείξει τις διαφορετικές πτυχές της δικής σου προσωπικότητας. Εμπνευσμένη από τις πιο λαμπερές φυσιογνωμίες, που ηλέκτρισαν τα πλήθη και σχεδιασμένη για τις δικές σου εμφανίσεις, που ακτινοβολούν δυναμισμό και θάρρος, αυτή η συλλογή απελευθερώνει τα «πρέπει» στη μόδα και το στυλ.

Τα vibrant χρώματα, αλλά και τα επίλεκτα υφάσματα, από t-shirt και jean έως γούνες και παλτό, σου δίνουν την ευκαιρία να δημιουργείς outfit, τόσο minimal και καθημερινά όσο και extravagant και ιδιαίτερα, για να εκφράζεσαι πάντα, όπως εσύ αισθάνεσαι. Τα χαρακτηριστικά shapes, με όγκους και βάτες, οι glossy πινελιές και οι rock λεπτομέρειες όπως αλυσίδες, ζώνες και studs, μεταμορφώνουν κάθε ρούχο σε statement. Ανάδειξε τη μοναδικότητά σου, δημιουργώντας look με χαρακτήρα. Τον δικό σου χαρακτήρα. Τη δική σου ενέργεια. Τη δική σου ΨΥΧΗ!

To brand NR, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του, απευθύνεται σε όσους τολμούν να εκφράσουν τη διαφορετικότητά τους μέσα από τα ρούχα που επιλέγουν. Σε όσους κάθε τους εμφάνιση, είναι και ένα statement. Το δικό τους bold statement, που αποτυπώνει τη στάση ζωής, τον χαρακτήρα και τη μοναδικότητά τους. Κι αυτή η ενέργεια είναι και η “ψυχή” της νέας συλλογής.

Μια ενέργεια, συνώνυμη του δυναμισμού, της ζωντάνιας, της σπίθας που ο καθένας μας «εκπέμπει» και η οποία μετουσιώνεται μέσα από τις αναφορές του “power dressing” της νέας συλλογής. Το να έχεις “electric soul” σημαίνει πως έχεις τη δύναμη να μαγνητίσεις τα βλέμματα ακόμη και να «φωτίσεις» τα πρόσωπα όσων βρίσκονται δίπλα σου. Κι αυτή η συνθήκη του φωτός, της λάμψης που δημιουργεί ο ηλεκτρισμός έρχεται να συνδεθεί με τον λαμπερό χαρακτήρα της φετινής συλλογής.

Με φόντο την παραμυθένια και ταυτόχρονα γεμάτη αντιθέσεις Βουδαπέστη, η καμπάνια της χειμερινής συλλογής μας καλεί σε ένα ταξίδι στο χρόνο, σε ένα συνεχές κοντράστ μεταξύ του σήμερα και του τότε, δοσμένο μέσα από τη retro glam interior αισθητική με 70s αναφορές ενός ξενοδοχείου γεμάτο ιστορίες και τη σύγχρονη καθημερινότητα μιας διαφορετικής, Ευρωπαϊκής πόλης.

Μια καμπάνια που μας μεταφέρει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και ένα ατελείωτο πάρτι, ως ένα άλλο Studio 54. Ενώ παράλληλα, η σχεδιάστρια μας παρακινεί να χαθούμε σε μια ατέρμονη εξερεύνηση ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μεταφέροντας τη δική της electric soul, σε κάθε της στιγμή.

Fashion Director: Sandy Karagianni, Assistant Stylist: Kallirroe Foni, Photographer: Christos Prentoulis, Assistant Photographer: Anthi Vafeiadou, Videographers: Alessandro Vensi Hans & Hara Stavralaki, Hair & Make Up: Loukia Louizou, Models: D Models | Inka | Juraj Stebila | Maresh Miciula | Zoe Jade