Είμαι σίγουρη πως για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, μάλλον κι εσύ έχεις δει το Sex and the City 50 φορές. Έχω βαρεθεί, όμως, όλους όσους κατακρίνουν και μισούν την αγαπημένη μου Carrie Bradshaw. Μπορεί η Carrie να κάνει λάθη πολλές φορές ή να παίρνει εγωιστικές αποφάσεις, αλλά έχει αναρωτηθεί κανείς από αυτούς αν θα έβλεπε το Sex and City αν δεν υπήρχε εκείνη;

Ακολουθούν 9 λόγοι που θα σε πείσουν να σταματήσεις πλέον να μισείς την Carrie Bradshaw.

1. Είναι η καλύτερη κολλητή που θα μπορούσες να έχεις

Δε νομίζω πως ζητάς κάτι άλλο από την κολλητή σου πέρα από το να είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές της ζωής σου. Η Carrie, λοιπόν, το κάνει αυτό ακόμη κι αν χρειαστεί να γυρίσει ανάποδα όλο της το πρόγραμμα.

2. Ξέρει πολύ καλά ποια είναι

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πολλές φορές δεν το δείχνει, η Carrie ξέρει πολύ καλά ποια είναι και τι μπορεί να πετύχει. Γι’ αυτό άλλωστε παίρνει και κάποιες αποφάσεις στη ζωής της που μπορεί να μη συμβαδίζουν πλήρως με την άποψη που έχουν οι γύρω της για εκείνη.

3. Υποστηρίζει το ποια είναι και δεν απολογείται

Αφού έχει πλήρη επίγνωση των πραγμάτων, όταν της ζητηθεί να σου εξηγήσει μία κατάσταση στην οποία εμπλέκεται ή μία συμπεριφορά της, είναι σίγουρο πως θα πει την αλήθεια χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακόμη κι αν αυτή η αλήθεια τη μειώνει.

4. Είναι ανεξάρτητη

Ναι πράγματι, το διαμέρισμά της δε συνάδει και τόσο με το επάγγελμά της, αλλά σαν χαρακτήρας είναι σταθερή στις απόψεις της σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα και απολαμβάνει να έχει τον δικό της προσωπικό χώρο. Βάζει πάντοτε τη δική της ψυχική υγεία προτεραιότητα κι αγαπά να περνά χρόνο με τον εαυτό της.

5. Είναι διαβολικά χαρισματική

Είναι ειλικρινά αξιοζήλευτο το πόσο επιτυχημένα είναι αυτά που κάνει. Ζει μία ιδανική προσωπική κι επαγγελματική ζωή κι όλα αυτά χάρη στο ταλέντο και την σκληρή δουλειά της. Δε νομίζω πως δε θα ήθελε κάποιος από εμάς να ζήσει έστω και για μία μέρα τη ζωή της!

6. Είναι αυθεντική και προσγειωμένη

Η Carrie δε φαίνεται ποτέ να προσποιείται ή δικαιολογείται. Είναι αυτή που είναι και το υποστηρίζει στο έπακρον. Στις συνομιλίες της με τους άλλους, δε, δεν προσπαθεί ποτέ να δείξει πιο εκλεπτυσμένη κι επιτηδευμένη απ’ ο,τι είναι στην πραγματικότητα.

7. Ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει

Η Carrie είναι ευδιάθετη κι έξω καρδιά. Ξέρει τι σημαίνει ο όρος «διασκέδαση» και τον τηρεί στο έπακρον (εκτός από τις στιγμές που κλαίει για έναν άντρα, φυσικά). Πίνει την ακριβότερη σαμπάνια, βγαίνει στα πιο hot μαγαζιά της πόλης και ψωνίζει ακατάπαυστα. Τι μπορεί να μισείς σε αυτό;

8. Είναι εντελώς απρόβλεπτη

Ένας από τους λόγους που το Sex and the City χαίρει τόσο μεγάλης επιτυχίας, είναι φυσικά τα απρόβλεπτα, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα της Carrie. Τη μία την βλέπουμε να χοροπηδάει από τη χαρά της για επαγγελματικές της επιτυχίες και την άλλη να κλαίει για τον Mr.Big.

9. Βλέπει πολύ μπροστά…

Μπορεί πριν 20 χρόνια η Carrie να θεωρούταν με βάση κάποια πρότυπα ζωής, υπερβολικά προχωρημένη αφού δεν είχε ταμπού. Αυτό όμως είναι που την καθιστά κι ένα από τα είδωλα πολλών γυναικών εκεί έξω.

featured image: bustle.com gifs: giphy.com