Πώς είναι δυνατόν η Emily Ratajkowski να είναι πάντα ηλιοκαμένη χειμώνα-καλοκαίρι;

Και όταν λέμε ηλιοκαμένη, εννοούμε τη ρόδινη γλυκιά απόχρωση που αποκτά η μύτη και τα μάγουλά της και μας δίνουν την αίσθηση ότι περνά καθημερινά ώρες στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο. Θα ήταν αξιοζήλευτη μία τέτοια καθημερινότητα.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Η αλήθεια πίσω από την ηλιοκαμμένη αίσθηση στο πρόσωπό της είναι απλή αλλά απρόσμενη.

Η Emily χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο προϊόν για το τελείωμα οποιουδήποτε make up look, με το οποίο κατασκευάζει το αποτέλεσμα ”με είδε ο ήλιος”. Δεν είναι άλλο παρά ένα lipstick. Συγκεκριμένα προτιμά το Rouge Pur Couture Lipstick της Yves Saint Laurent. Βάζει μικρή ποσότητα που απλώνει στα σημεία που ο ήλιος φυσικά “χτυπά” το ανθρώπινο πρόσωπο. Δηλαδή στο πάνω μέρος της μύτης και στα ζυγωματικά.

“It’s all about layering” λέει η αγαπημένη μας star και αν το δοκιμάσεις, θα δεις ότι έχει απόλυτο δίκιο. Το trick αυτό μας το αποκάλυψε σε live video στο Instagram που πραγματοποίησε εν μέσω καραντίνας με θέμα make up look για zoom συναντήσεις.

Ακολουθώντας λοιπόν τις συμβουλές της Emily, αφού ολοκληρώσεις όλο το make up look σου, κάνε κανονικά το contouring σου. Ύστερα πειραματίσου με το lipstick μέχρι να πετύχεις τα σωστά σημεία. Έτσι, το αποτέλεσμα θα φαίνεται απόλυτα φυσικό και άκοπο.

Aπό τη στιγμή που αποκάλυψε η Emily το μυστικό της στο βίντεο-tutorial, πολλές είναι οι κοπέλες που προσπάθησαν να μιμηθούν αυτό το κόλπο. Και γιατί όχι; Η Emily αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς λόγους και μόλις προστέθηκε ακόμα ένας. Δεν χρειάζεται να βάλεις ακριβώς το ίδιο προϊόν που χρησιμοποιεί το μοντέλο, παρά μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα χρώματα, ανάλογα τον τύπο και την απόχρωση του δέρματός σου.

Πολύ γρήγορα και εύκολα, χωρίς καμία απαίτηση γνώσεων προχωρημένων make up τεχνικών, μπορείς και εσύ να πετύχεις αυτό το sun-kissed look όλο τον χρόνο.

featured photo: tn.com