Οι Δευτέρες δεν έχουν καλή φήμη και η συγκεκριμένη το επιβεβαίωνε. Η βροχή δεν είχε τέλος και η κουβέντα στο γραφείο δεν είχε αρχή. Σιωπή. Η Κλειώ μόνο είπε πως για να ζεις όμορφα, δε χρειάζεται να είσαι ούτε πλούσιος, ούτε ερωτευμένος, ούτε ταλαντούχος. Χρειάζεται να είσαι καλά με τον εαυτό σου! Mας έβαλε όλους σε σκέψεις που άνοιξαν μία συζήτηση για τους λόγους που δεν είμαστε καλά τελευταία. Τι έχουμε πάθει; Μήπως χρειαζόμαστε μια ανανέωση; Έφυγα από το γραφείο αποφασισμένη να αλλάξω. Να ανανεωθώ. Να συντονιστώ όχι με τη βροχή αλλά με τον ήλιο και την Άνοιξη. Η αρχή έγινε με το φίλο μου όταν βρεθήκαμε στα TGI Fridays™ με σκοπό να βάλουμε κάτω τις συνήθειες και τα κοινά μας σχέδια. Ο στόχος είναι μεγάλο πράγμα και όταν είναι κοινός γίνεται ισχυρός. Με το άνοιγμα του καταλόγου Fridays οι λέξεις living well μου έκαναν σινιάλο. ‘’Ακου πως θα ξεκινησουμε’’ του είπα. ‘’Θα αρχίσουμε να τρώμε καλά. Θα βάλουμε χρώμα στην ζωή μας. Θα ξεκινήσουμε από φαγητό. Θα ξεκινήσουμε από τα πιάτα μας’’. Και παράγγειλα η ίδια και για τους δυο μας. Μία σαλάτα με μαρούλι, φράουλες, παρμεζάνα και καρύδια και μια δεύτερη με μαρούλι, ρόκα, αμύγδαλα, quinoa και dressing πορτοκαλιού. Δύο λαχταριστά, χρωματιστά, μυρωδάτα smoothies για να τις συνοδέψουμε. Μισό να σου δείξω:

Triple Berry Smoothie (φράουλα, raspberry, χυμός cranberry, γάλα καρύδας και χυμός από λεμόνι και λάιμ) &  Mango Passion Smoothie Μάνγκο και passion fruit (γάλα καρύδας, νέκταρ αγαύης, χυμός φρέσκου λεμονιού και λάιμ,δημιουργούν ένα εξωτικό smoothie).
Triple Berry Smoothie & Mango Passion Smoothie
 Strawberry Fields Salad & Quinoa Super Salad

Θα ξεκινήσουμε yoga,πρότεινα. Ποδηλατάδες καλύτερα, αντιπρότεινε εκείνος. Να κάνουμε και ένα ωραίο ταξίδι, συνέχισα. Αίγινα! είπε ο καλός μου. Ή μήπως Κέρκυρα που έχει μπλε, πράσινο και μπόλικο χρώμα στα σπίτια. Χρώμα δε ζήτησες; Χαμογελούσα την ώρα που έφτασαν τα ορεκτικά και γέμισαν με χρώμα το τραπέζι μας.

THAI BEEF TACOS  AHI TUNA CRISPS
Ahi Tuna Crisps , Strawberry Fields Salad & Thai Beef Tacos
Ahi Tuna Salad
Ahi Tuna Salad

Για κυρίως πιάτα επιμείναμε στις Living Well επιλογές των TGI Fridays™. Εγώ διάλεξα κοτόπουλο με ρύζι, εκείνος σολομό με quinoa. Μπερδεύομαι όταν γράφω τη λέξη «σολομός» μου λέει καθώς τρώμε. Για να θυμάμαι τη σωστή ορθογραφία σκέφτομαι ότι η λέξη έχει πολλά όμικρον και το ψάρι μπόλικα Ω3!

TAHINI SOUR MARINATED CHICKEN THAI BEEF TACOS GRILLED SALMON
Tahini Sour Marinated Chicken with rice & Grilled Salmon with quinoa

Λίγο πριν το γλυκό, κάνω στο μυαλό μου μία λίστα ανανέωσης που περιλαμβάνει: • Ένα ταξίδι • Living Well διατροφή • Χρώμα • Βόλτες • Συχνότερη παρέα με φίλους • Ταινίες • Χαμόγελα • Αγκαλιές • Δευτέρες στα TGI Fridays™.

Τα τατουάζ υπήρξαν σύμβολα ανεξαρτησίας, ελευθερίας, χαράς και πόνου. Με ένα τατού έδειχνες πως ανήκεις και εσύ κάπου. ‪#‎talking_about_tattoos‬ Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο για τη Δευτέρα…από μια γερή δόση Παρασκευής!

Έτοιμοι για ανανέωση;