Ποια είσαι; Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα; 

Είμαι μοντέλο ασχολούμαι επαγγελματικά με το μόντελινγκ τα τελευταία 6 χρόνια. Έχω τελειώσει και μια σχολή τουριστικών επαγγελμάτων όμως δικαιωματικά με κέρδισε η τέχνη του να δημιουργώ. Αγαπώ το καλοκαίρι, όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν καλά, για μένα αυτό είναι και η πηγή έμπνευσης.

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Το στυλ μου θα το περιέγραφα sexy/elegant/minimalist. Μου αρέσει πάρα πολύ να μπορώ να υποστηρίζω αυτά τα 3 και να νιώθω ωραία μέσα από αυτά διότι μου δίνουν αυτοπεποίθηση και ξέρω ότι το στυλ το κάνει ο άνθρωπος όχι τα ρούχα.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Iστορία, πληγωμένη, ευλογημένη.

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα;

Λατρεύω τη μόδα και χαίρομαι που δουλεύω γι’ αυτήν. Αν κάτι έχω αγαπήσει σε αυτό που κάνω είναι οι ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί να συνεργαστώ με πολλές ελληνικές και καλές εταιρείας. Γι αυτό πραγματικά δεν μπορώ να διαχωρίσω κανένα brand. Για εμένα είναι όλα ξεχωριστά και θαυμαστά παράλληλα που καταφέρνουν και αφήνουν το στίγμα τους υπό αυτές τις συνθήκες στην χώρα μας.

Το «κέντρο» είναι το καταφύγιο μου. Κυριολεκτικά. Μου αρέσει να πηγαίνω από το Παγκράτι έως την Ακρόπολη και την πλακα με τα πόδια, να κάνω βόλτες στα μουσεία μόνη μου. Μου αρέσουν επίσης τα μικρά συνοικιακά μαγαζιά που απλά θα χρειαστείς μια καλή παρέα. Και το καλύτερο που έχει αυτή η πόλη κ αγαπώ είναι να βρίσκομαι δίπλα στη θάλασσα, πηγαίνω συνέχεια στα νότια να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και να κάνω μπάνιο ακόμα και το χειμώνα.

Πώς το ότι ζεις στη Αθήνα έχει επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές σου;

Αρχικά δεν φοράω πια τα ρούχα από τις αδερφές μου χαχαχα! Απ’ όταν  έφυγα από την Τρίπολη και ήρθα στην Αθήνα άρχισα να βγαίνω στα μαγαζιά για ψώνια, μιας και εμείς δεν έχουμε παρά πολλά μαγαζιά εκεί. Έτσι έμπαινα συνέχεια στη διαδικασία να πηγαίνω για ψώνια άρχισα να έχω το δικό μου στυλ τελείως, έβρισκα αυτά που ήθελα, και η αλήθεια είναι πως στην Αθήνα θα βάλεις πιο εύκολα ότι θες χωρίς να σε σχολιάσουν.

Animal print ή floral; Και σε ποιες περιπτώσεις;

Μου αρέσει το  Floral γιατί πάντα θα υπάρχει κάτι διαφορετικό σε αυτό. Μου βγάζουν έναν ρομαντισμό και επίσης ταιριάζουν τέλεια σε κάθε περίσταση.

Slip dress ή κοστούμι; 

Όπως επίσης προτιμώ slip dress όσο άνετη και αν είσαι με ένα κουστούμι όσο ωραιο στυλ και να δίνουν, το φόρεμα δεν παύει ποτέ να δείχνει την θηλυκή πλευρά.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το «αθηναϊκό στυλ» σου;

Δεν ξέρω αν είναι αθηναϊκό στυλ πάντως ξέρω σίγουρα ότι οι διαφάνειες και τα see-through είναι κάτι που μου αρέσουν στυλιστικά πολύ, μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς να παίξεις μέσα από αυτά! Και με έναν τρόπο είναι πάντα διαχρονικό αυτό το στυλ.

Τι θα ‘’πειράξεις’’ φέτος τον χειμώνα στην εικόνα σου;

Δεν θα πείραζα κάτι στην εικόνα μου, όχι πως είμαι τέλεια. Αλλά ακριβώς επειδή δεν είμαι, μ’ αρέσει να έχω πάνω μου ατέλειες, πράγματα που με κάνουν να ξεχωρίζω. Πιο μικρή ας πούμε έχω δεχτεί ακόμα  και bulling για το πόσο αδύνατη ήμουν ή για τα μαλλιά μου που τα είχα κόψει ωφέλειες και για την μύτη μου ακόμα. Και εννοείται με ενοχλούσαν και ήθελα να κάνω κάτι γι αυτό. Έτσι και έκανα, αγάπησα τον εαυτό μου όπως είναι και χαίρομαι που μέχρι και σήμερα δεν έχω πειράξει κάτι στην εμφάνιση μου.

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Σίγουρα θα άλλαζα την κίνηση στους δρόμους. Πταίσμα βέβαια μπροστά  στο ότι αυτό που θα ήθελα πιο πολύ να αλλάξω απο την πόλη είναι μεγάλος μέρος των ανθρώπων της. Έχουμε ανάγκη απο ηγέτες. Και πάνω απ όλα «ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» (το πιο ωραίο κομπλιμέντο).  Χρειαζόμαστε παιδεία. Ζούμε σε μια πόλη κόσμημα θα πω, με ιστορία ας την διατηρήσουμε με την ομορφιά της αυτή.

Τι είναι style τελικά για σένα;

Το style για εμένα είναι ζωή. Χωρίς υπερβολή. Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου με πήρε μια φίλη μου με το ζόρι να βγούμε να ξεσκάσω λίγο και πήγαμε μια βόλτα στα μαγαζιά. Πράγματι ξεχάστηκα από αυτό που βίωνα για ελάχιστο χρόνο, ή μάλλον ήμουν λιγότερο χάλια.  Το style για εμένα είναι αγάπη, κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό, το πρωί πάντα θα δω τι καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά και τις νέες τάσεις, το βράδυ καταλήγω με το κάνω συνδυασμούς στο μυαλό μου για το τι θα βάλω και που (σίγουρα ταυτίζονται πολλές με αυτό) οι περισσότερες φίλες μου μου στέλνουν συνέχεια να τους πω ιδέες για να συνδυάσουν διαφορά ρούχα που θέλουν και μ’ αρέσει αυτό.