Πέντε λεπτά να ζυμώσεις τα υλικά και αλλά πέντε να τα πλάσεις, δεκαπέντε να τα ψήσεις και όλο τον υπόλοιπο χρόνο για να τα απολαύσεις!

Στη συνταγή της η Έλενα του @Food Trips τα έντυσε με μπισκότα Oreo και κάποια με maltesers.

Για τα γεμιστά σοκολατένια μπισκότα θα χρειαστείς:

130 γρ ζάχαρη

130 γρ μαργαρίνη

1 αυγό

330 γρ αλεύρι γ οχ

20 γρ άγλυκο κακάο

1 κ γ μπέικιν

1 βανιλίνη

Πώς θα το φτιάξεις:

Στον κάδο του μίξερ με το φτερό δουλεύεις τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη και το αβγό μέχρι να αφρατέψουν.

Προσθέτεις τα υπόλοιπα και ζυμώνεις μέχρι να έχεις μια εύπλαστη ζύμη. Για να γεμίσεις maltisers φτιάχνεις μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και πιέζεις στο κέντρο τους τις σοκολατένιες μπαλίτσες. Για να καλύψεις με Oreo απλά κάνεις λίγο μεγαλύτερα μπαλάκια με τη ζύμη και πάνω τους πιέζεις το Oreo μέχρι να ενσωματωθούν και να σπάσουν στο κέντρο.

Τοποθετείς σε λαδόκολλα αφήνοντας μικρό κενό διάστημα μεταξύ τους και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15’. Εάν φτιάξεις μικρά μπαλάκια η ζύμη θα σας δώσει 30-35 τμχ. Εάν κάνεις μεγαλύτερα υπολόγισε γύρω στα 15-20.