Πολυτελές, φλογερό και έντονο, ο λόγος για το νέο MONTBLANC EMBLEM INTENSE. Οι δημιουργοί του δηλώνουν πως είναι η συνέχεια, εμείς πως είναι η άλλη πλευρά του γνωστού προκατόχου του.

MONTBLANC EMBLEM INTENSE  Το νεο αντρικο αρωμα savoir ville

Οι άνδρες αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τη διάθεσή τους ή τον καιρό. Έχουν αυτοπεποίθηση, είναι ευγενείς και πειθαρχημένοι. Και τώρα ανακαλύπτουμε την αξιοπιστία, τον ισχυρό ανδρισμό και την επιθυμία τους για νεωτερικότητα, αυστηρές γραμμές και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία άλλη πτυχή της προσωπικότητάς τους.

MONTBLANC EMBLEM INTENSE  Το νεο αντρικο αρωμα savoir ville

Το EMBELM είναι ένα δροσερό, ξυλώδες άρωμα, ενώ το νέο EMBLEM INTENSE είναι ένα ξυλώδες, ανατολίτικο, πιο πικάντικο άρωμα που συνδυάζει pomarose, μοσχοκάρυδο, κανέλα, σπάνια ξύλα, βελούδινο σουέντ, μήλο και πέταλα. Όλα μαζί αναδεικνύουν τα μπαχαρικά και προκαλούν ρίγος στο δέρμα με ένταση και δύναμη όπως η φωτιά, ενώ η παγωμένη αίσθηση δημιουργείται από το αφρώδες γκρέιπφρουτ και το κάρδαμο, καθαρή και έντονη σε ένα πολύτιμο μπουκάλι, που αλλάζει εμφάνιση και «ντύνεται» με κομψό ασημί μεταλλικό χρώμα -εμπνευσμένο από την πένα Meisterstück Solitaire Doué Stainless Steel Classique.