Μια επίσκεψη στο Pillbox στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσουμε δύο δημιουργικά κορίτσια με μια νέα συλλογή που υπόσχεται να σου προσφέρει άνεση και style. Είναι τα κορίτσια του Thavgo που δίνουν δυναμικά το παρόν στην αγορά του χειροποίητου ρούχου και προσαρμόζουν τις πιο φρέσκες τάσεις σε μια συλλογή με αέρα… Θεσσαλονίκης.

thavgo logo 300X300pxTRANS-01

Ένα νεανικό brand με όμορφα, άνετα και ποιοτικά ρούχα που υπόσχεται να δώσει αέρα αλλαγής στο style μας. Ποιοι αποτελούν το team του brand και πως καταφέρνετε να λειτουργεί σωστά η συνεργασία σας δεδομένου πως πάντα οι ομαδικές δουλειές απαιτούν εντονότερη συνεννόηση;

Πίσω από το Thavgo βρίσκονται η Αγγελική και η Περσεφόνη. Χρόνια φίλες και αχώριστες shopping buddies, μας ενώνει η κοινή φιλοσοφία γύρω από τη μόδα και η αγάπη για τη δουλειά μας! Σχεδιάζουμε τις συλλογές μας πάντα μαζί, καθώς η μία συμπληρώνει την άλλη και γιατί πιστεύουμε ότι σε μια καλή συνεργασία ακόμα και οι διαφωνίες αποτελούν κίνητρο δημιουργικότητας.

thavgo3 (Custom)

Πότε ιδρύεται το brand και πως φτάσατε στην απόφαση να το ξεκινήσετε. Υπήρχε κάποιο σχετικό backround σχετικό με μόδα/ένδυση/marketing;

To Τhavgo ιδρύθηκε τον περασμένο Αύγουστο αν και σαν ιδέα υπήρχε τα τελευταία δύο χρόνια. Λάτρεις του tailor-made και των ποιοτικών υφασμάτων, σχεδιάζαμε και ράβαμε στο σπίτι δικές μας δημιουργίες για εμάς και τις φίλες μας. Σταδιακά, άρχισαν να μας ζητούν ρούχα και άλλα άτομα που δεν γνωρίζαμε προσωπικά και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα ιδρύοντας το Thavgo! Στο επιχειρηματικό μας βήμα χρησιμοποιήσαμε σαν background τις σπουδές μας στο σχέδιο, την τεχνολογία υφασμάτων και την επικοινωνία.

Είδα τη δουλειά σας και στο τελευταίο pillbox στο Kitchen Bar.Αποτελεί τη βάση της επιχείρησης η συμπρωτεύουσα και αν ναι πως προέκυψε η συνεργασία με το Pillbox.

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που ζούμε και θέλουμε να ζούμε! Στην πόλη μας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, διοργανώνονται πολλές ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες γύρω από το design και τους νέους δημιουργούς και μία από αυτές είναι το PillBox! Για μας το PillBox ήταν μια πολύ ωραία αφορμή να έρθουμε σε επαφή με κόσμο που αναζητεί δημιουργίες από νέους σχεδιαστές και να δείξουμε τη δουλειά μας μαζί με άλλους πολύ ταλαντούχους δημιουργούς!

thavgo1 (Custom)

Μιλήστε μας για τα κομμάτια σας. Πως φανταστήκατε τον χαρακτήρα των ρούχων σας όταν ξεκινήσατε και πόσο εύκολο είναι να διατηρείτε μια υψηλή αισθητική στις δημιουργίες σας;

Από την ίδρυση του Thavgo, στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποικιλία προτάσεων για all day looks όπως και κάποιες επιλεγμένες προτάσεις για βραδινά looks, βασισμένες πάντα στις τελευταίες τάσεις της μόδας και τη φιλοσοφία του tailor made: υψηλή ποιότητα υφασμάτων, άψογη εφαρμογή και περιορισμένος αριθμός κομματιών ανά σχέδιο. Επίσης, για μας είναι πολύ σημαντικό τα ρούχα μας να είναι ελληνικής ραφής καθώς πιστεύουμε πολύ στην ελληνική μόδα και τη δυνατότητα της να ενισχύσει σημαντικά την τοπική οικονομία, ιδιαίτερα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Προκειμένου να πετύχουμε την ποιότητα που θέλουμε να έχουν τα ρούχα μας, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις της μόδας, αναζητάμε τους καλύτερους προμηθευτές υφασμάτων και υλικών και βέβαια..δοκιμάζουμε την ποιότητά φορώντας πρώτα οι ίδιες τα ρούχα μας! Είναι σίγουρα πολύ κουραστική αλλά ταυτόχρονα πολύ απολαυστική διαδικασία!

thavgo2 (Custom)

Ποιες θεωρείτε τις top τάσεις για τη σεζόν που διανύουμε και ποια είναι η δική σας αγαπημένη που αποτυπώνεται και σε κάποια ρούχα του brand;

Πραγματικά φέτος οι τάσεις για Άνοιξη/Καλοκαίρι είναι τόσο λαχταριστές που δυσκολευόμαστε πολύ να επιλέξουμε! Ξεχωρίσαμε ήδη σαν top τάση την κυριαρχία του denim το οποίο θα βρείτε στη συλλογή μας σε φόρεμα και προσεχώς σε κοφτά shorts! Επίσης, τα bohemian pieces που φέτος ξεχωρίζουν και θα τα βρείτε σε άνετα κιμονό, oversized ζακέτες και μακριά γιλέκα. Όσον αφορά τα υφάσματα, η επιστροφή των 70’s φέρνει ξανά τα suede και τις δερμάτινες υφές: η δική μας πρόταση προσαρμόζεται στο ελληνικό καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες και είναι shorts σε pastel αποχρώσεις από ελαφρύ ύφασμα alcadara. Τέλος, άλλη μια πολύ δυνατή τάση είναι οι ημι-διαφάνειες που δημιουργούν τα perforated ή laser cut υφάσματα και αυτή αντικατοπτρίζεται στη συλλογή μας σε pencil φούστες και άνετα tops!

Που μπορούμε να βρούμε και να παραγγείλουμε τα ρούχα σας;

Μπορείτε να δείτε όλη μας τη συλλογή και να παραγγείλετε στο e-shop μας www.thavgo.gr ή να μας επισκεφτείτε στο showroom μας Γρηγορίου Παλαμά 14 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Τα κορίτσια του Thavgo κάνουν δώρο σε μια τυχερή νικήτρια το παρακάτω φόρεμα. Κάνε like εδώ και εδώ μέχρι την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, άφησε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και διεκδίκησε το.

anytime

Νικητής: Γιώργος Νάνος