Για πολλά χρόνια, οι άνθρωποι εκεί έξω απευθύνονταν στη στήλη “Modern Love” των New York Times για να λύσουν προσωπικά τους θέματα με τον έρωτα. Σε μερικές εβδομάδες, οι φανς αυτής της στήλης θα πάρουν μια μεγάλη χαρά. Θα έχουν μια τηλεοπτική μεταφορά αυτών των ιστοριών. Χάρη σε μια νέα σειρά του Amazon Prime.

Ευτυχώς υπάρχει trailer της σειράς που δίνει μια βασική ιδέα του τι να περιμένουμε. Μια από τις ιστορίες με τις οποίες θα καταπιάνεται θα περιλαμβάνει έναν χαρακτήρα, τον οποίο θα υποδύεται η Anne Hathaway, ο οποίος θα δυσκολεύεται να δεχτεί την αγάπη. Μια άλλη θα αφορά δύο ανθρώπους  (Tina Fey και John Slattery) εγκλωβισμένους σε έναν βαρετό γάμο. Μια τρίτη θα δείχνει έναν άντρα (Dev Patel) που “παλεύει” με θέματα γονιμότητας.

Δες το trailer:

Όλα όσα ξέρουμε για τη σειρά μέχρι τώρα:

Το φορμάτ. Η σειρά θα αποτελείται από μισάωρα επεισόδια. Η σειρά εξερευνά τον έρωτα σε όλες τις μπερδεμένες και όμορφες μορφές του, αφού κάθε αυτοτελές επεισόδιο θα αναφέρεται σε κάποιες από τις πιο αγαπημένες ιστορίες της στήλης. Θα τους δίνει ζωή με τη βοήθεια ηθοποιών που όλοι αγαπάμε και θαυμάζουμε.

Οι ηθοποιοί. Το cast αποτελείται από αγαπημένους μας ηθοποιούς. Hathaway, Fey, Patel, Cristin Milioti, Catherine Keener, Andy Garcia, John Slattery, Andrew Scott, John Gallagher, Jr., Julia Garner και πολλοί ακόμα.

Η Hathaway υποδύεται μια γυναίκα που δίνει μάχη για να αντιμετωπίσει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με δηλώσεις της που διαβάσαμε στο ΕW:

“Υποδύομαι μια γυναίκα που μαθαίνει πώς να βρει την αγάπη ενώ πάσχει από διπολική διαταραχή. Με ταπείνωσε αυτή η εμπειρία. Με έκανε κομμάτια για ένα μήνα μετά. Αλλά το ότι μπορώ να αφήσω αυτό το πράγμα πίσω μου με έκανε να νιώσω πραγματική συμπόνοια για τα άτομα που δεν έχουν καμία επιλογή σε αυτό το ζήτημα.”
Featured image: Deadline