Τα 7 σημάδια του micro-cheating

Τα 7 σημάδια του micro-cheating

Το micro-cheating είναι ακόμα ένας dating εφιάλτης της εποχής. Στην πραγματικότητα αναφέρεται σε μικρά πράγματα που μπορεί να κάνεις και να φέρουν μια μικρή δόση απιστίας. Από το να ντύνεσαι καλύτερα κάθε φορά που ξέρεις ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος θα είναι εκεί στο αυριανό meeting, μέχρι το να τσατάρεις έστω και πλατωνικά, με κάποιον που δεν είναι η σχέση σου.

Αν έχεις την αίσθηση πως ο σύντροφός σου στέλνει "καλημέρες" σε κάποια άλλη, ακόμα κι αν δεν σκοπεύει να κάνει ποτέ σεξ μαζί της, διάβασε παρακάτω. Υπάρχουν 7 βασικά καθημερινά σημάδια που μαρτυρούν micro-cheating.

Είναι πολύ προστατευτικός με το κινητό του

Αν τσεκάρει πια το κινητό του πολύ περισσότερο σε σχέση με παλιότερα, ίσως να πρέπει να ανησυχήσεις για micro-cheating. Άλλο ένα σημάδι είναι το να χάνεται συχνά και για αρκετή ώρα στην τουαλέτα με το κινητό του. Απλά δε θέλει να έχει θεατές.

Χαμογελάει κοιτάζοντας το κινητό του

Αυτό είναι σημάδι πως φλερτάρει και προφανώς ο/η παρτενέρ έχει καλά skills. Βέβαια, αν τον ρωτήσεις γιατί γελάει ή χαμογελάει και σου εξηγήσει, είναι ΟΚ.

Μαθαίνεις ότι έχει φτιάξει account σε dating app

Το να είναι κάποιος σε μια σχέση, αλλά να εκθέτει τον εαυτό του σε ένα dating app, δείχνει προφανώς πως θέλει να φλερτάρει. Μπορεί να δείχνει αστείο και άφοβο, αλλά δεν είναι.

Photo: weheartit.com

Μιλάει για τον/την πρώην του πολύ

Το να αναφέρει κανείς κάτι για την προηγούμενη σχέση του μια στο τόσο είναι νορμάλ πάνω σε μια συζήτηση. Ωστόσο, αν αναφέρεται πολύ συχνά και δείχνει να ξέρει πολλά για το τι παίζει στη ζωή του/της αυτή την περίοδο, τα πράγματα σταματούν να είναι τόσο αθώα. Αν υπάρχει μια σταθερή, φιλική σχέση με εκείνον/η είναι λογικό το να αναφέρονται πράγματα. Αν όχι, κράτα το εξής: Το να μιλάς με κάποιον κρυφά, δεν είναι σωστό και δε μπορεί να μένει χωρίς συζήτηση.

Λέει πως φαντάζεσαι πράγματα

Το ένστικτό σου είναι το πιο δυνατό όπλο που έχεις. Αν νιώθεις ότι κάτι πηγαίνει λάθος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το συζητήσεις.

Αν στην προσπάθειά σου να το κάνεις, παίρνεις μόνο αμφισβήτηση και υπόνοιες πως είσαι "τρελή" ή φαντάζεσαι πράγματα, ενώ εσύ έχεις σημάδια, μπορεί να είναι ακόμα ένα σημάδι αυτού που φοβάσαι.

Γίνεται αμυντικός όποτε το αναφέρεις

Η άμυνα είναι σημάδι κακής διαχείρισης μιας πραγματικότητας. Αν εκνευρίζεται, κατηγορεί εσένα, μιλάει άσχημα για άλλους, θυμάται δικά σου "στραβά", προσπαθεί να αμυνθεί και να αλλάξει θέμα. Αποφεύγει την πραγματική συζήτηση.

Σε καλεί σε όλο και λιγότερα events μαζί του

Προσπαθεί να μη συναντήσεις κάποιο άτομο το οποίο τον ελκύει. Αν παλιότερα πήγαινες μαζί του σε όλα τα πάρτι του γραφείου και τώρα προτιμά να πηγαίνει μόνος του, προφανώς δε θέλει να τον δει μαζί σου μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει και ίσως φλερτάρει μαζί της.

featured image: JENNIFER ROBBINS

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.