Κάνε έκπληξη στα κορίτσια που δουλεύετε μαζί στο γραφείο. Ετοίμασε τις κούπες με τα υλικά ώστε το επόμενο απόγευμα που θα έχετε μια μικρή λιγουρίτσα το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε είναι να τα βάλετε στον φούρνο μικροκυμάτων.

Διάλεξε τις κούπες, στο τέλος μπορείς να τους τις χαρίσεις. Σε κάθε κούπα, τοποθέτησε ένα μικρό σακουλάκι με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, τη ζάχαρη, το αλάτι, το κακάο, τα ψιλοκομμένα πεκάν, τα chips σοκολάτας, το baking powder, τη βανίλια και τη κανέλα. Τοποθετούμε τα μίνι marshmallows σε ξεχωριστή σακούλα. Καλό θα ήταν να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων. Θα χρειαστείτε επιπλέον γάλα (από το ψυγείο του γραφείου) και να έχεις πάρει μαζί σου βούτυρο.

Υλικά

1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 κουταλιές της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα πεκάν

2 κουταλιές της σούπας ημίγλυκα chips σοκολάτας

1/4 κουταλάκι του γλυκού baking powder

1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

3 κουταλιές της σούπας μίνι marshmallow

1/4 φλιτζάνι πλήρες γάλα

3 κουταλιές βούτυρο

1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Μερίδες: 1 μείγμα κέικ

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Προετοιμασία

Βάλε το γάλα, το βούτυρο και το εκχύλισμα βανίλιας στα υπόλοιπα συστατικά που έχουμε στην κούπα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Βάζουμε τη κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία, μέχρι το κέικ αρχίσει να φουσκώνει και να μην είναι υγρό μέσα. Αφαιρούμε το κέικ από τον φούρνο μικροκυμάτων και τοποθετούμε τα marshmallows στην κορυφή. Βάζουμε το κέικ στον φούρνο για 5 ακόμη δευτερόλεπτα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Featured photo: southernliving.com