Μείνε single μέχρι να βρεις έναν τύπο που να σε κάνει να νιώθεις πως βρήκες αυτό που είχες ανάγκη. Το τι είχες ανάγκη, το ξέρεις ήδη, αλλά θα σου το πει και το ζώδιό σου.

Κριός

Μείνε single μέχρι να βρεις κάποιον που να έχει την ίδια δίψα για ζωή με εσένα. Κάποιον που να θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο μαζί σου, και που να θέλει να μαθαίνετε νέα πράγματα μαζί. Κάποιον που να θέλει να ακολουθήσει το λιγότερο δημοφιλές μονοπάτι, δίπλα σου.

Ταύρος

Μείνε single μέχρι να βρεις κάποιον του οποίου η ζεστασιά να σε κάνει να νιώθεις πως βρήκες το σπίτι σου σε ένα άλλο άτομο. Κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, που να μπορείς να βασιστείς σε εκείνον και να μη σε θεωρεί δεδομένη.

Δίδυμοι

Μείνε single μέχρι να βρεις κάποιον που να σε καταλαβαίνει απόλυτα. Κάποιον που να σε αγαπάει για αυτό που είσαι, κάποιον που να μη θέλει να φοράς τη μάσκα της δυνατής όλη την ώρα. Κάποιον με τον οποίο να μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου.

Καρκίνος

Μείνε single μέχρι να γνωρίσεις κάποιον που να σε φροντίζει και να μη σε αγχώνει. Κάποιον που να μπορεί να διαβάζει τη διάθεσή σου και να καταλαβαίνει τι την έχει προκαλέσει. Κάποιον που να εκτιμά την καλοσύνη και τη ζεστασιά στις σχέσεις όσο και εσύ.

Λέων

Μείνε single μέχρι να βρεις κάποιον που να κινείται με τον ρυθμό σου. Κάποιον που να έχει συνεχώς μια περιέργεια για τον κόσμο, που να του αρέσουν οι βαθιές συζητήσεις που και εσύ απολαμβάνεις. Κάποιον που να δίνει αξία στον χρόνο που περνάτε μαζί και που ενδιαφέρεται για την καριέρα και τους στόχους του όσο και εσύ.

Παρθένος

Μείνε single μέχρι να βρεις κάποιον που θα σε κάνει να φοβάσαι λιγότερο τον έρωτα. Κάποιον που να είναι ανοιχτός και ειλικρινής με τα συναισθήματά του και που δε θα φοβάται να παραδεχτεί πως τον νοιάζει. Κάποιον που να σε στηρίζει και να σε κάνει να νιώθεις λιγότερο μόνη σε έναν τόσο τρομακτικό κόσμο.

Ζυγός

Μείνε single μέχρι να βρεις εκείνον που θα σε κάνει να λάμψεις ακόμα περισσότερο. Κάποιον που να μην τρομοκρατηθεί από το πόσοι άνθρωποι σε αγαπάνε και που θα είναι ΟΚ με το να κάνεις ό,τι θέλεις. Κάποιον που να μη φοβηθεί να σου πει πού κάνεις λάθος.

Σκορπιός

Μείνε single μέχρι να γνωρίσεις κάποιον που να σε προκαλεί. Κάποιον που να πιστεύει σε εσένα και να ξέρει για πόσα είσαι ικανή. Κάποιον στον οποίο να μπορείς να μιλήσεις πραγματικά, που να σε στηρίζει σε ό,τι κάνεις. Ακόμα κι όταν εσύ χάνεις την πίστη σου.

Τοξότης

Μείνει single μέχρι να βρεις κάποιον που να ζει με χαρά. Κάποιον που να βρίσκει ομορφιά στα μικρά πράγματα, κάποιον που να μη φοβάται να είναι ειλικρινής μαζί σου. Κάποιον που ζει έξυπνα και λογικά, χωρίς να χάνει την αίσθηση του θαύματος και τον ενθουσιασμό του.

Αιγόκερως

Μείνει single μέχρι να γνωρίσεις κάποιον που να βγάζει τη “χαζή” πλευρά σου. Κάποιον που να είναι όσο φιλόδοξη είσαι και εσύ, και που δεν προσπαθεί να σε μετατρέψει σε κάτι που δεν είσαι. Αλλά και κάποιον που να σου θυμίζει πως είναι σημαντικό να βλέπεις τη θετική πλευρά και να βρίσκεις την ευτυχία και το χιούμορ στις μικρές στιγμές.

Υδροχόος

Μείνε single μέχρι να γνωρίσεις κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις ανεξάρτητη αλλά και μέρος ενός συνόλου ταυτόχρονα. Κάποιον που να σε κάνει να νιώθεις συνδεδεμένη με τον εσωτερικό σου εαυτό, που να σου μιλάει με έναν τρόπο που να νιώθεις πως σε καταλαβαίνει. Κάποιον που να φέρεται ο σύντροφος και “συμπαίκτης” χωρίς να σε κάνει να χάνεις την ταυτότητά σου.

Ιχθύες

Μείνε single μέχρι να βρεις εκείνον που δε θα σταματήσει να σε εκπλήσσει. Κάποιον που να σου δείχνει όλες τις νέες πλευρές του και που θα σε αντιμετωπίζει ως πρώτη προτεραιότητα. Κάποιον με τον οποίο να νιώθεις πως είστε ένα.

Δες ακόμα: Ψήνεσαι να μείνεις single; Ωραία, γιατί η επιστήμη σε στηρίζει

featured image: thoughtcatalog.com