Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς την γιαγιά σου πάνω σε ένα ζευγάρι rollers, ντυμένη με fancy glitters να καπνίζει μαριχουάνα; Ίσως όχι. Μάλλον κατά 99.9…% όχι. Γιατί πως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί την καθώς πρέπει ελληνίδα γιαγιά, που με τόση στοργή φτιάχνει εκείνα τα υπέροχα κουλουράκια με πορτοκάλι, να πολεμά για την νομιμοποίηση της φαρμακευτικής μαριχουάνας;

Και όμως αγαπητέ αναγνώστη! Η ελληνίδα γιαγιά σου μπορεί να είναι ο κινητός τσελεμεντές/γιατρός του σπιτιού, μα η κυρία Helen Ruth Van Winkle είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

baddie_katemoss

Γεννημένη μόλις το 1928 –αυτό την κάνει μόνο 87 ετών- στο Glowmar του Kentucky, η Baddie έγινε γνωστή στο κοινό από τον λογαριασμό της στο Twitter αλλά και από τα βίντεο της στο Vine.

Στα ένδοξα, απ’ όσο μπορώ να φανταστώ, νιάτα της παντρεύτηκε τον Earl Van Winkle με τον οποίο απέκτησε και έναν γιο τον David. Γνωρίσουμε πως η οικογένεια της είναι μεγάλη καθώς η δισέγγονη της την βοήθησε να φτιάξει τον λογαριασμό της στο Twitter, με το όνομα BADDIEWINKLE.

Όλα ξεκίνησαν, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία της, φορώντας τα ρούχα της δισέγγονης της, στο Twitter. Με αυτή την εκκεντρική της εμφάνιση, οι followers αυξήθηκαν με τεράστιους ρυθμούς, μία από τις πρώτες ακόλουθους τους ήταν και η Rihanna, και η Baddie κατέκλεισε τα μέσα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των  celebrities παγκοσμίου βεληνεκούς.

baddiekurtcobain

Η BADDIEWINKLE, έφτασε σε σημείο να αποτελεί μορφή, όχι απλώς ένα απλό άτομο. Σατιρίζει, ανεβάζει κωμικά βίντεο, τρολάρει τους πάντες και τα πάντα. Ντύνεται με νεανικά ρούχα και εκκεντρικά σχέδια και χρώματα. Παλεύει για την νομιμοποίηση της φαρμακευτικής μαριχουάνας και μεταμφιέζεται σε κάθε είδους προσωπικότητα. Από εξωφρενικά ρούχα γεμάτα υπονοούμενα και υπαινιγμούς έως girly αστραφτερά αξεσουάρ και τρελά χόμπι, τα οποία θα φανταζόσουν πως μόνο η 16χρονη αδελφή σου μπορεί να κάνει.

Αναμιγνύεται με τα τρελά post της Miley -η οποία την θεωρεί role model- στο Instagram, την καλούν σε frat-parties, meet-and-greets σε μπαρ, και η ίδια αρνείται να παραιτηθεί από την ζωή, που όπως λέει έχει πολλά ακόμη να χαρεί. Έχοντας χάσει πλέον τον άντρα μα και τον γιο της, η Baddie έχει αναθεωρήσει πολλά πράγματα για την ζωή, τον τρόπο που την ξοδεύουμε και το πώς περνά μέσα από τα χέρια μας σαν αέρας.

Το έτος 2015 ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη, καθώς εμφανίστηκε στο The Today Show, μα και αύξησε τους followers της στο Instagram –πάνω από 900.000- μα και στο Twitter –πάνω από 220.000-. Η Grit Creative Group, την επέλεξε ως το πρόσωπο της εταιρίας, για την προώθηση της διαδικτυακής καμπάνιας της, στην οποία μεταμορφώθηκε στην Kate Moss, τον Kurt Cobain και άλλους. Συμμετείχε και στο Ice Bucket Challenge, για τον οργανισμό ALS και προκάλεσε την Beyonce.

2015-09-261

Η Baddie, είναι αποφασισμένη να ζήσει όσο περισσότερα μπορεί και μπορείς να δεις την πορεία της στο Twitter, Vine&Instagram.

INSTAGRAM: https://instagram.com/baddiewinkle/

TWITTER:https://twitter.com/baddiewinkle?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

VINE: https://vine.co/baddiewinkle