Οι ιδιοκτήτες του Colors Urban Hotel φρόντισαν και για αυτό. Στο χώρο του ξενοδοχείου (το οποίο αν δεν είδες θα απολαύσεις εδώ) λειτουργεί ένας χώρος που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην περιποίηση του σώματος. Το φημισμένο πλέον Massage.me. Μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου να έχει συνδυάσει το μασάζ με μια περιττή πολυτέλεια αλλά εδώ τα πράγματα αλλάζουν.

massage.me

Η φροντίδα του πελάτη είναι το κύριο μέλημα των μελών αυτού του χώρου και αυτό είναι εμφανές. Οι τιμές θα έλεγε κανείς πως είναι περισσότερο από προσιτές και η ποικιλία των μασάζ εκπληκτική. Το μόνο που έχει να κάνει ο επισκέπτης είναι να επιλέξει ποιο μασάζ του ταιριάζει καλύτερα και η Χριστίνα, η Φιλιώ, η Όλγα, η Πέγκυ και η Ιφιγένεια θα είναι εκεί για να διασφαλίσουν πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Θέλεις το Detox, το Feelgood ή μήπως το Dreamcatcher; Το Healing πάντως αν θέλετε την άποψή μας, είναι εκπληκτικό!

massage.me

To Massage.me δε σταματάει εκεί. Μια πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια του είναι ο τομέας της αισθητικής για το πρόσωπο και το σώμα με προϊόντα της σειράς Elements από την Juliette Armand. Φυσικά, από την ίδια εταιρία διατίθενται και οι high end σειρές καθώς και skin boosters αλλά και η armant. Καθαρισμός, απολέπιση, ενυδάτωση και ότι άλλο είναι απαραίτητο στην κάθε σύγχρονη γυναίκα αλλά και άντρα θα το βρεις εδώ. Και το καλύτερο; Η Μυρτώ με τους ανθρώπους της φρόντισαν και για εσένα που θέλεις το κάτι παραπάνω. Το mini lift. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από όσο τα φαντάζεσαι. Το mini lift καταφέρνει χωρίς νυστέρι και βελόνες να δώσει ένα δραστικό αποτέλεσμα για έντονη σύσφιξη. Τι θα έλεγες να του δώσεις μια ευκαιρία;

massage.me

Αυτό που θα σε συναρπάσει στο Massage.me είναι η φιλοσοφία που κρύβεται από πίσω. Μια φιλοσοφία που μόνο αν αφεθείς στην περιποίηση αυτών των ανθρώπων θα καταλάβεις. Ο πελάτης πρέπει να μπορεί να έρχεται σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά του για ένα 20′ μασάζ και να επιστρέφει ανανεωμένος. Εδώ κρύβεται όλη η μαγεία αυτού του χώρου.

massage.me

Αν πίστεψες πως οι εκπλήξεις σταματάνε εδώ, είσαι γελασμένος. Υπάρχουν ειδικές προσφορές για πακέτα που θα σου στοιχίσουν πολύ πιο οικονομικά. Ακόμη να κλείσεις ένα ραντεβού; με ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν αυτά που χρειάζεσαι. Και εμείς αυτό το αγαπήσαμε. Ελπίζουμε το ίδιο και εσύ.