Η Μαρίζα Ρίζου με μία ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε ότι ήταν η δική της φωνή, που κρυβόταν πίσω από τη διασκευή του «Can’t help falling in love» που ακούστηκε σε μία σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο του Maestro.

Η ερμηνεύτρια δημοσίευσε τη σκηνή από το έβδομο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς και στη λεζάντα της ανάρτησής της, ευχαρίστησε όλους όσους «συνάντησε» σε αυτό το μικρό μουσικό ταξίδι, με το τραγούδι του Presley.

Η Μαρίζα Ρίζου έντυσε με τη φωνή της, τη στιγμή κατά την οποία η κάμερα συναντά μερικούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ προϊδεάζει το κοινό και για την πρώτη αληθινή ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μέσα στο αμάξι.

«Νιώθω πολλή χαρά πρώτα απ’ όλα που είναι φίλος μου και υπάρχει στη ζωή μου. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “Θες να δοκιμάσεις να κάνεις διασκευή στο Can’t help falling in love;” Το σκέφτηκα (ένα κλάσμα του δευτερολέπτου) και προφανώς του είπα ΝΑΙΙΙΙΙΙ. Μετά ήρθε ο Μάρκος Χαϊδεμένος να παίξει πιάνο και να με κάνει μάγκα με την αισθαντικότητα και τη μουσικότητα του, όπως κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια που συμπορευόμαστε. Μαέστρο μου, φίλε μου Χριστόφορε Παπακαλιάτη, σ’ ευχαριστώ» σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.