Όσο και αν προσπαθήσεις σε αυτή τη ζωή, δύο πράγματα δεν θα καταφέρεις ποτέ να αλλάξεις: το σώμα σου και τον ύπνο σου. Αλληλένδετα και άμεσα συνδεδεμένα με το στρες, το άγχος και τις συνήθειες του ατόμου σου. Και πες πως με μεγάαααλη προσπάθεια τα καταφέρνεις, σηκώνεσαι και ξαναπέφτεις. Για εκείνα τα πολύ λίγα λεπτά που θα κερδίσεις ύπνο και τον χρόνο που θα θυσιάσεις για κάτι που δεν θα κάνεις από την λίστα σου πριν τη δουλειά. Με το make up να φτάνει τελευταίο και καταϊδρωμένο.

Έχεις δει άραγε, εκείνα τα κορίτσια που απλώνουν τέλεια το make up τους και έρχονται κυρίες στη δουλειά; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις να γίνεις μια από αυτές. Υπάρχουν μερικά προϊόντα που είναι πραγματικοί ήρωες. Εκείνα που σε κάνουν να μοιάζεις τόσο φρέσκια και φυσική, σαν να πήρες το 12ωρο beauty sleep σου.

Μεταμορφώσου σε μαξιλάρι

Καθάρισε το πρόσωπό σου και ξεκίνα με το foundation. Πρέπει να βρεις το προϊόν που σου ταιριάζει. Εκείνο που δεν γυαλίζει τόσο μα δε σου θαμπώνει και το πρόσωπο. Ίσως και εκείνο με τα σωστά spf.

Βάλε μια πινελιά της βασικής σκιάς σου

Όταν ετοιμάζεσαι για να βγεις για ποτό βάζεις ένα κάρο προϊόντα. Πάρε την βάση της σκιάς σου, βάλε λίγη και αμέσως θα μοιάζεις φρέσκια και καθαρή. Φρόντισε η σκιά που έχεις διαλέξει να μην είναι πολύ ανοιχτή μα και να μην καφετίζει. Θέλεις να γίνεις όσο πιο λαμπερή μπορείς για 8 το πρωί συνθήκες.

Το κραγιόν που δεν έχει χρώμα Ένα απαλό ροζ ή ένα άχρωμο Liposan θα ήταν οι ιδανικές επιλογές. Ούτε κόκκινο, ούτε φούξια, ούτε μπορντό. Είναι 8 το πρωί να σου θυμίσω και θέλεις να μοιάζεις σαν να έχεις κοιμηθεί. Όχι σαν να γύρισες μόλις από το βραδινό σου ποτό.

Άσε το ψαλίδι βλεφαρίδων εκεί που κάθεται

Είναι υπερβολή, το βλέπεις και εσύ. Δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου πριν τη δουλειά. Δεν θα το προσέξει κανείς. Χρησιμοποίησε μια μάσκαρα που έχει ειδικό βουρτσάκι για να κάνει την καμπύλη. Είδες πόσο πιο  εύκολα γίνονται όλα; Τόσο που μπορείς να την βάλεις μερικά δευτερόλεπτα πριν βγεις από το σπίτι.

Καλέ τα φρύδια ξεχάσαμε!

Το να πετύχεις τα τέλεια φρύδια χρειάζεται να περάσεις ώρες μπροστά σε έναν καθρέφτη. Όμως τα πρωινά σου δεν ψάχνεις την τελειότητα μα τη φυσικότητα. Χτένισε τα φρύδια σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα Fiber Gel για να μείνουν έτσι όλη την ημέρα. Η μαγεία των καλλυντικών μέσα σε ένα προϊόν.