Η Alix δεν κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από πολλούς χρήστες της πλατφόρμας. Είναι γνωστή για τα video της σε style vlog «get ready with me», όπως και για να μιλάει σχετικά με τη μακρά ιστορία της με την ακμή, αλλά και για τα συγκινητικά story time της, που όπως αναφέραμε μοιάζουν φαινομενικά με πολλά video.

Με 3.8 οπαδούς, κάποιοι την έχουν ονομάσει ως την «πραγματική Serena van der Woodsen» του TikTok. (Εάν είσαι fan της σειράς – φαινόμενο Gossip Girl, ξέρεις ότι ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι έχει κάποια σημαντική ποιότητα it-girl.)

Τι είναι αυτό που μοιράζεται όμως συχνά η Alix Earle στο TikTok;

Μια δοκιμασμένη και αληθινή ρουτίνα make-up που δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ! Βασισμένη σε μια σειρά από cult-αγαπημένα προϊόντα που δεν είναι ποτέ διαθέσιμα λόγω της αυξανόμενης επιρροής της. Αξιοσημείωτο είναι ότι η προσοχή που δίνει στα προϊόντα έχει πυροδοτήσει πρόσφατα συζητήσεις σχετικά με την οικειοποίηση προϊόντων ομορφιάς.

Ως φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Miami που κατάγεται από το πολύ πιο χιονισμένο New Jersey, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το καθημερινό της look επικεντρώνεται γύρω από μια ηλιοκαμμένη επιδερμίδα, φυσικά κοκκινισμένα μάγουλα, μερικές φρέσκες faux φακίδες και πολύ glossy χείλη.

Στα video της θα δεις συχνά τις αγαπημένες τις μάρκες προϊόντων όπως Drunk Elephant, NARS και Rare Beauty.

Επιπλέον, η Earle έκανε αποστολή της να αναβιώσει ένα εντυπωσιακό make-up trend,το φωτεινό λευκό eyeliner.

@alixearleAll makeup products listed and linked in my Amazon storefront in bio 🤍🫶🏼♬ original sound – alix earle