Το Savoir Ville σε συνεργασία με το Magic Pleasure Store Athens (Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής) διοργανώνουν έναν μοναδικό καλοκαιρινό διαγωνισμό. Όσοι βρεθούν στο κατάστημα της Magic μέχρι την Δευτέρα 28 Ιουλίου, μπορούν να αναζητήσουν τα φτερά του Savoir Ville και βγάζοντας μια φωτογραφία με το παγωτό τους μαζί με το φτερό να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

magic

Το μεγάλο έπαθλο είναι ένα δωρεάν παγωτό κάθε μέρα για ένα μήνα. Οι φωτογραφίες πρέπει να ανεβαίνουν στο Instagram με τα hashtags #magicathens και #savoirvillegr προκειμένου η συμμετοχή στο διαγωνισμό να είναι έγκυρη.

Την Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 8 μ. μ., θα πραγματοποιηθεί event στο κατάστημα της Magic όπου θα ανακοινωθεί ο νικητής αλλά και όσοι λάβουν μέρος, θα μπορούν να απολαύσουν ένα δωρεάν παγωτό.

Το Magic έγινε γρήγορα γνωστό λόγω του διάσημου “κρακ” που ακούγεται στην πρώτη δαγκωματιά της τραγανής σοκολάτας του παγωτού. Οι λάτρεις του Magic έχουν την τύχη να είναι “κακομαθημένοι” καθώς το Magic συνεχώς φροντίζει να “μαγεύει” το κοινό του λανσάροντας νέα, καινοτόμα προϊόντα που κλέβουν καρδιές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Και στο κατάστημα της Magic επιτυγχάνεται ακριβώς αυτό. Με πάνω από 10 διαφορετικά toppings και τρεις διαφορετικές γεύσεις σοκολάτας, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και τα μαγικά φτερά του Savoir Ville σε περιμένουν να τα φωτογραφίσεις. Και μην ξεχνάς το έπαθλο: υπέροχο, απολαυστικό, δροσιστικό παγωτό για έναν ολόκληρο μήνα!

10566598_256770581179718_420485503_n