Η Luther’s αποτελείται από μια ομάδα συνεργατών με επικεφαλής τη διακοσμήτρια Έρρικα Λευθέρη και τον μηχανικό Δημήτρη Λούλη, η οποία ανακαινίζει και διακοσμεί χώρους από το Α ως το Ω. Επιπλέον δημιουργεί custom made παραγγελίες για κάθε χώρο. Επίσης πρωτοπορεί με την on line διακόσμηση, μια πλατφόρμα όπου ο χρήστης μπορεί να βρει το δικό του στυλ διακόσμησης και να αφεθεί στα χέρια του διακοσμητή από την άνεση του σπιτιού του.

luthers-filothei-7

Τι κάνετε στη Luther’s;

Η Luther’s είναι μια τεχνική εταιρεία που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες κάθε σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Αν χρειάζεστε έναν ειδικό να σας καθοδηγήσει, να σας δώσει συμβουλές πάντα με γνώμονα το γούστο, το budget και τις ανάγκες σας, τότε η Luther’s είναι εδώ για να σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στο λιγότερο χρόνο.

Γιατί Luther’s;

Γιατί κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει σε έναν χώρο μοναδικό, ασφαλή, ιδανικό, όπως τον έχει ονειρευτεί εκείνος. Σε αυτό τον χώρο θα δημιουργήσει, θα αγαπήσει, θα κάνει οικογένεια, θα κλάψει, θα γελάσει. Θα περάσει στιγμές ανεξίτηλες στο χρόνο και θα γράψει την προσωπική του ιστορία.

Η Luther’s είναι εδώ για να κάνει αυτή την πολυτέλεια πραγματικότητα εύκολα και γρήγορα. Άλλωστε το motto μας είναι “Home is where our story begins…”

luthers-filothei-8

Τι βρίσκει κανείς στο eshop σας;

Στο eshop μπορεί κανείς να πάρει μια γεύση από τις χειροποίητες δημιουργίες μας και από τα vintage κομμάτια της συλλογής μας. Φυσικά με έναυσμα αυτά να μας προσεγγίσει για να σχεδιάσουμε μαζί το δικό του μοναδικό κομμάτι.

Ποια είναι τα βασικά βήματα για να συνεργαστεί κανείς μαζί σας;

Είμαστε ένα τηλεφώνημα ή ένα mail μακριά από όποιον χρειαστεί τις υπηρεσίες μας.

Που σας βρίσκουμε;

Στο www.luthers.gr, το γραφείο μας βρίσκεται στην Φιλοθέη, Μακεδονίας 11 (κατόπιν ραντεβού), στη σελίδα μας στο Instagram και στο Facebook για daily posts.

luthers-vrilissia-1

luthers-vrilissia-12

untitled_hdr3

untitled_hdr8