Τα κοσμήματα kritsimis είναι από εκείνα τα brands που τα ακολουθεί μια παράδοση ετών που έρχεται ήδη από τα μέσα του 20ου αιώνα. Αποφασίσαμε να μάθουμε περισσότερο γι΄αυτήν τη δημιουργική ιστορία ετών μέσα από τη διήγηση των ίδιων των δημιουργών:

“Ο εκσυγχρονισμός ενός brand είναι πιο δύσκολο από τη δημιουργία ενός νέου, γιατί πάντοτε υπάρχει το “παλιό” μέσα του και οι παλιές τεχνικές λειτουργίας. Με μεγάλη όρεξη όμως και προπαντός με αγάπη για το δημιούργημα του πατέρα μου, καταφέραμε να εξελίξουμε το “kritsimis” και να είναι ένα όνομα πλέον συνυφασμένο με το νεανικό κόσμημα και τη μόδα.

 Η ιστορία στο χώρο ξεκινά από πολύ παλιά όταν ο πατέρας μου ήθελε να φτιάξει ένα φυλαχτό για τη μητέρα του που θα έφευγε από το χωριό του, στο οποίο πέρασε τα παιδικά του χρόνια, και θα την άφηνε για να πάει να ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία μόλις 9 ετών πήγε και δούλεψε σε εργαστήριο χρυσοχοΐας για να βγάλει το πρώτο του χαρτζιλίκι για το δώρο της μητέρας του, όπου και παρέμεινε για πολλά χρόνια μέχρι να ενηλικιωθεί. Η ιστορία μετά λίγο πολύ είναι η καθορισμένη, αυτή ενός δημιουργικού και ταυτόχρονα “νοικοκύρη” άντρα, ο οποίος δημιούργησε τη δική του επιχείρηση, μέχρι να αναλάβουν το τιμόνι της επιχείρησης τα δύο του παιδιά οπότε ήρθε και η εξέλιξη. Το όνομα έγινε ευρέως γνωστό στη πόλη της Θεσσαλονίκης με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος λιανικής και από το 2009 που ανοίξαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritsimis.gr το όνομα εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεγάλος παράγοντας στο κτίσιμο  του ονόματος ήταν η συνεχής εναλλαγή των συλλογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, με συλλογές διαλεγμένες προσεκτικά από το Μιλάνο και το Παρίσι και με δική μας παραγωγή στο εργαστήριό μας στη Θεσσαλονίκη.”

Στο kritsimis.gr θα βρείτε κοσμήματα από χρυσό σε μοντέρνες νεανικές γραμμές και σε πολύ προσιτές τιμές. Κύριο μέλημά τους είναι η σωστή τιμή στο προϊόν. Ένα μικρό μυστικό επίσης είναι η ιδιαίτερη προσοχή στη συσκευασία των προϊόντων καθώς και κάθε μία είναι μοναδική. Tα κοσμήματα κατά  βάση δημιουργούνται από καθαρό χρυσό 14 καρατίων αλλά υπάρχουν και κάποιες πιο οικονομικές λύσεις  που είναι το κόσμημα από καθαρό ασήμι.

Μπορείτε να βρείτε τα κοσμήματα στο www.kritsimis.gr, στο showroom μπορείτε να καλέσετε για ραντεβού στο 2106710200 ή στο κατάστημά στη Θεσσαλονίκη Γρ. Λαμπράκη 190.

Κοίταξε να δεις τώρα τι γίνεται.

Μπορείς να κερδίσεις αυτό το κολιέ με το μαργαριτάρι ακολουθώντας τα βήματα που θα βρεις στο post μας στο instagram. To κολιέ με αληθινό, λευκό μαργαριτάρι του γλυκού νερού (καλλιεργημένα σε λίμνες της Ιαπωνίας) είναι δεμένο με κίτρινο χρυσό 14καρατίων και αλυσίδα και φοριέται όλες τις ώρες και είναι ιδανικό για κομψές εμφανίσεις.