Δεν υπάρχει αυτήν την εβδομάδα άνθρωπος που να μη μιλά για το φαινόμενο Loki και τη δεύτερη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς. Ο Tom Hiddleston ως Loki μπορεί να χρειάστηκε αρκετές προσπάθειες για να πεθάνει στο σύμπαν MCU. Ωστόσο, για άλλη μία φορά στάθηκε ζωντανός μπροστά μας. Κι εμείς θα προσπαθήσουμε να σου πούμε τι πρέπει να περιμένεις από εδώ και στο εξής χωρίς να κάνουμε κάποιο σπόιλερ.

Η δεύτερη σεζόν του Loki ήταν δεδομένη, αν κρίνουμε από το τέλος της πρώτης

Αρχικά το Loki επρόκειτο να γίνει μία μίνι σειρά, όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει τελευταία. Ο κορωνοϊός όμως έδωσε την ευκαιρία στους δημιουργούς να καθυστερήσουν λίγο τα σχέδιά τους. Έτσι, βρήκαν την αφορμή να προσθέσουν περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστορία του και να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερο υλικό. Είναι άλλωστε φανερό πως ο Loki είναι πλέον ένας από τους αγαπημένους ήρωες του MCU – εδώ ίσως να φταίει και ο Hiddleston.

Έτσι ξέραμε ότι θα έχουμε να περιμένουμε δύο σεζόν. Το φινάλε της πρώτης έγινε και όλοι φυσικά άρχισαν να έχουν πολλά ερωτηματικά για τη συνέχεια. Το κυριότερο όμως είναι ένα: Πλέον δεν μιλάμε για Marvel Cinematic Universe, αλλά Multiverse. Έτσι παλιά και νέα σύμπαντα, παλιοί και νέοι χαρακτήρες και τα alter ego τους ίσως έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στις επόμενες ταινίες. Αυτό είναι ένα αρκετά φιλόδοξο εγχείρημα εκ μέρους της Marvel. Μερικά χρόνια πριν ίσως και να ήταν κάτι πολύ παράτολμο. Σήμερα, όμως, με την επικοινωνία μεταξύ των θεατών και τα τόσα διαφορετικά fan theories που προκύπτουν, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Ποιους θα ξαναδούμε στη δεύτερη σεζόν του Loki;

O Tom Hiddleston και η Sophia di Martino ως Loki και Sylvie αντίστοιχα είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψουν. Το ίδιο μπορούμε να πούμε λογικά και για τους χαρακτήρες Mobius και Ravonna Renslayer. Ωστόσο, αυτή που αποφάσισε πως δεν θα επιστρέψει είναι η σκηνοθέτιδα της πρώτης σεζόν, Kater Herron. Η ίδια αισθάνεται πως έδωσε όσα είχε σε αυτήν της την προσπάθεια. Από εδώ και πέρα θέλει να δει τι νέο μπορούν να φέρουν κάποιοι άλλοι σε αυτή την ιστορία. Σίγουρα, το ίδιο μπορούμε να πούμε κι εμείς πλέον.