Οι Ιχθείς είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια. Ενώ μπορούν να είναι συμπονετικοί, ευγενικοί, σοφοί και πραγματικά δημιουργικοί, τείνουν επίσης να φοβούνται, να εμπιστεύονται υπερβολικά τους άλλους και να έχουν μια τεράστια επιθυμία να ξεφύγουν από την πραγματικότητα. Είναι επίσης το πιο ανεκτικό από όλα τα ζώδια στην αστρολογία. Για αυτούς τους λόγους -ίσως και για πολλούς άλλους- συχνά οι άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για το πώς να προσεγγίσουν έναν Ιχθύ, ειδικά σε πιο ρομαντικές καταστάσεις.

Ναι, μπορεί να είναι αδύνατο να κατανοήσουμε την προσωπικότητα ενός Ιχθύ, αλλά εδώ είναι πέντε λόγοι που μπορεί να εξηγήσουν το γιατί.

Πετάνε μονίμως στα σύννεφα

Είναι σαν να σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ενσάρκωσή τους ή κάτι τέτοιο. Οι Ιχθείς έχουν πάντα το μυαλό τους στα σύννεφα και ονειροπολούν. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι δύσκολο για τους Ιχθείς να είναι αποφασιστικοί και να παίρνουν θέση σε οτιδήποτε τους ζητηθεί.

Δεν είναι καλοί στις ενήλικες καταστάσεις

Οι Ιχθείς δεν μπορούν να είναι στην ώρα τους σε ένα ραντεβού αλλά ούτε να διευθετήσουν τους λογαριασμούς τους. Άρα είναι λογικό να δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς με κάποιον που αρνείται πεισματικά να αναλάβει τις ευθύνες της ενηλικίωσης.

Είναι επιρρεπείς στους εθισμούς

Πολλοί Ιχθείς, δεδομένου ότι είναι βαθιά συναισθηματικά όντα και συχνά δυσκολεύονται και οι ίδιοι να το αντιμετωπίσουν αυτό, στρέφονται σε ναρκωτικά και κατάχρηση αλκοόλ για να ξεφύγουν από τους πόνους της ζωής. Για αυτούς, η ζωή είναι μια μεγάλη καταχρηστική σχέση.

Είναι υπερβολικά τρυφεροί

Οι Ιχθείς τείνουν να είναι τα πιο τρυφερά από όλα τα ζώδια της αστρολογίας. Αγαπούν τους ανθρώπους και όλα εκείνα τα πράγματα που δεν είναι πλήρως κατανοητά σε εμάς τους υπόλοιπους. Έτσι πολλές φορές θα σε κάνει να διαφωνείς μαζί του για το τι θεωρεί αυτός σωστό και τι εσύ.

Εκτιμούν την καλοσύνη

Φυσικά είναι σημαντικό να είσαι ευγενικός με τον σύντροφό σου, αλλά να είσαι επίσης ευγενικός και με τους άλλους. Οι Ιχθείς παρακολουθούν πάντα τον τρόπο που αλληλοεπιδράς με τους άλλους. Θα εντυπωσιαστεί από τις κινήσεις σου αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορεί να απογοητευτεί κιόλας. Και δεν θα διστάσει να σου το δείξει.

featured photo: unsplash.com/@priscilladupreez