Το Little Fabrica είναι ένας θησαυρός μόδας σε μία από τις ομορφότερες Θεσσαλικές πόλεις, την Καρδίτσα. Η όλη ιδέα δημιουργήθηκε το 2013 με μια retro ματιά απέναντι στη μόδα. Η Ερμιόνη και ο σύζυγος της, Σταμάτης Νεδιλάκης αφού εντόπισαν ένα κενό στην αγορά της πόλης όσον αφορά το στυλ και την αισθητική που ήθελαν να αντιπροσωπεύσουν, δημιούργησαν το Little Fabrica, ένα ζεστό χώρο που μοιάζει περισσότερο με σπίτι  παρά με μαγαζί, φτιαγμένο με πολύ μεράκι και αγάπη καθώς ό,τι υπάρχει μέσα σε αυτό έχει κατασκευαστεί από τους ίδιους.

Διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία από γνωστά brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό, το ύφος του Little Fabrica απευθύνεται σε γυναίκες όλων των ηλικιών που δουλεύουν, βγαίνουν με παιδιά, τρέχουν σε υποχρεώσεις όλη μέρα και χρειάζονται ρούχα εύκολα, οικονομικά αλλά και ιδιαίτερα. 

https://www.instagram.com/p/BeVM24VHn_C/?taken-by=thelittlefabrica

Πέρα από τα brands με τα οποία έχουν μόνιμη συνεργασία, τα παιδιά του Little Fabrica προσπαθούν συνεχώς να εντάσσουν στο κατάστημα νέα κομμάτια επιλέγοντας προσεκτικά τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζονται, μετά από ενδελεχή έρευνα και επισκέψεις σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/BeU5YpJHsG7/?taken-by=thelittlefabrica

Με μεγάλο ενθουσιασμό για την ανοιξιάτικη σεζόν, το Little Fabrica θα φιλοξενήσει ρούχα γεμάτα χρώματα καθώς και θα συνεχίσει το εγχείρημα της προηγούμενης σεζόν, το οποίο ακούει στο όνομα Little Stories, μια εταιρεία που δημιουργεί t-shirts με ξεχωριστά σχέδια. Εκτός αυτού, το duo του Little Fabrica ετοιμάζει την καινούρια του σειρά με ρούχα για άντρες και γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/BdzhuPcHOXr/?taken-by=thelittlefabrica https://www.instagram.com/p/BeQDxK4niZQ/?taken-by=thelittlefabrica

Το Little Fabrica μπορείς να το βρεις στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας, αλλά και μέσω των social media του στα οποία και δέχεται παραγγελίες από όλη την Ελλάδα με δωρεάν έξοδα αποστολής.

Facebook: The Little Fabrica 

Instagram: @thelittlefabrica

The Little Fabrica| Χαρίτου 3, Καρδίτσα.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2441302400