Η Ελισσάβετ Κυρίτση είναι δημοσιογράφος που έχει εργαστεί σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και εφημερίδες και συγγραφέας. Έχει καλύψει αθλητικό, ελεύθερο και καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ενώ δυο διηγήματα της έχουν συμπεριληφθεί σε λογοτεχνικές συλλογές. Λατρεύει τη rock μουσική, τη yoga, τις γάτες, τα tattoos, την επιστημονική φαντασία και τον Jamie Lannister (του «Game of Thrones»).

Μας δίνει τη wish list της για το Δεκέμβριο

1)  Dr. Martens που συνδυάζουν τα trends της σεζόν. Και καρό και… καρφιά. Γιατί punk is not dead and never will be.

2)  Θήκη βιβλίο για το Ipad: Αν και παιδί της τεχνολογίας δεν θα «απατούσα» τα κανονικά βιβλία με e-books. Θέλω κάτι, λοιπόν, που να συνδυάζει και τα δυο, έστω και fake.

3)  Leather pants από τα Mango: Τα δερμάτινα παντελόνια είναι για μένα σαν τα tattoos, όλο λέω ότι θα πάρω αλλά δεν το παίρνω ποτέ απόφαση. Ήρθε τελικά η ώρα.

4)  Ειδικό ταψί για muffins: Έχω βρει υπέροχο έτοιμο μείγμα της Betty Crocker και θέλω το κατάλληλο σκεύος για να το αναδείξω.

5)  Simon’s cat plate: Δωράκι για τον Ζήκο (τον ημίαιμο Περσικό μου γάτο), ο οποίος θέλει κι αυτός τα celebrity accessories του.

6)  1950‘s pants of Vivien of Holloway: Αν και οι The Go Getters έρχονται τον Ιανουάριο στο Αν Club, λέω να πάρω από τώρα το denim που είναι φτιαγμένο για Rock ‘n’ Roll.

7)  Freddie Mercury & Montserrat Caballe Limited Edition Vinyl Boxset: Στις 24 Νοεμβρίου συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από το θάνατο του Freddie Mercury, του αρτιότερου frontman rock μπάντας, των Queen. Το άλμπουμ που είχε ηχογραφήσει με την Ισπανίδα σοπράνο είναι ανυπερβλητο.

Επιμέλεια Κολάζ: Τζίνα Ζαφειράκη