Αλλά εμείς θα το παραφράσουμε και θα πούμε “Hot fashion items” για όλες εσάς που θέλετε να είστε “μέσα” στη μόδα και να φοράτε όλα τα καινούρια trend!

Η Cecilia Doan είναι μια νέα κοπέλα που αγαπάει την μόδα και έχει τεράστιο ταλέντο στα σκίτσα. Αν και η δουλειά της δεν έχει να κάνει με τη ζωγραφική, μια μέρα εντελώς αβίαστα δημιούργησε τη δική της online έκθεση, όπου προσθέτει συνέχεια νέα σχέδια από τα πιο IT αντικείμενα μόδας.

Η έμπνευση της έρχεται από τα fashion blogs και τα fashion weeks όπου παρατηρεί πια κομμάτια γίνονται trend και μπορεί να τα εντοπίσει κανείς πολύ εύκολα σε streetstyle φωτογραφίες και στις ντουλάπες των πιο επιτυχημένων blogger.

Μπαίνοντας λοιπόν στη σελίδα της, θα βρείτε τι φοριέται περισσότερο από κάθε συλλογή αλλά και θα πάρετε ιδέες για DIΥ αν το budget σας δεν είναι τεράστιο.

Ακόμα, πολλά από τα κομμάτια υπάρχουν και σε μαγαζιά όπως το ZARA με μικρές αλλαγές, έτσι αν σας αρέσει κάτι πολύ, με λίγο ψάξιμο μπορείτε να το βρείτε σε αρκετά χαμηλότερες τιμές από αυτές των designer pieces!

Όχι ότι για να είμαστε “in fashion” πρέπει να φοράμε όλες τα ίδια, αλλά αντί να αντιγράψουμε κάτι μπορεί να μας έρθει μια ωραία ιδέα για ένα σύνολο με τα ρούχα που ήδη έχουμε. Enjoy!

Τη σελίδα της μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Konstantina Tzortzi