Το λευκό αποτελεί ίσως το πιο αμφιλεγόμενο χρώμα για τους τοίχους. Στην ουσία δεν είναι χρώμα, και πολλοί το θεωρούν μια επιλογή χωρίς χαρακτήρα που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει. Μήπως όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα; Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τη δυναμική των έντονων χρωμάτων και για ποιο λόγο αξίζει να τα επιλέξεις για τους τοίχους του σπιτιού σου, όμως το λευκό έρχεται να κάνει τη δική του δήλωση τονίζοντας τη σημασία που έχει να μπορείς να δημιουργείς ανενόχλητος σε έναν ολόλευκο καμβά. Το λευκό ταιριάζει σε κάθε χώρο, σε όποιο στυλ κι αν θέλεις να του προσδώσεις και φυσικά εσύ επιλέγεις πως θα το αναδείξεις. Από πολύ κλασικό, μέχρι cozy και minimal.

Κλασικό στυλ 

1

Σε έναν χώρο κλασικό όπου κυριαρχεί η πολυτέλεια, το λευκό λειτουργεί συνοδευτικά. Ταιριάζει με όλες τις λεπτομέρειες που επιλέγεις να εντάξεις στον χώρο σου και τις αναδεικνύει. Έτσι ο χώρος δείχνει κλασικό, πολυτελής και “καθαρός”. Επιπλέον το λευκό ταιριάζει με το χρυσό, ένα χρώμα που σίγουρα θέλεις να εντάξεις στην διακόσμησή σου.

Boho στυλ 

2

Ακόμα κι αν οι χώροι που διαθέτεις είναι αρκετά μεγάλοι και σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να παίξεις με μια μεγάλη χρωματική παλέτα, επίλεξε το λευκό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ενισχύσεις τον χώρο με διακοσμητικά τα οποία θα δίνουν μια συνοχή και δεν θα πνίγουν τον χώρο. Ένα κολάζ από κάδρα και κορνίζες θα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Vintage – Σκανδιναβικό στυλ 

3

Το αγαπημένο μας πλέον Σκανδιναβικό στυλ με ρετρό στοιχεία αποτελεί την ιδανική διακόσμηση για έναν λευκό τοίχο. Συνδύασε τα έπιπλα με οτιδήποτε πράσινο, ιδιαίτερα με μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου.

Minimal στυλ 

4

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τη minimal αισθητική έξω από το λευκό χρώμα, αφού για πολλά χρόνια αυτά τα δυο πάνε μαζί. Το minimal στυλ διακόσμησης αγαπάει την αφαιρετική φιλοσοφία, την καθαρότητα, άρα το λευκό χρώμα. Ένταξέ το κι εσύ στη διακόσμησή σου με ολόλευκους τοίχους και πλαισίωσέ τους με τις αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου και του ξύλου στη μελί του απόχρωση.

www.luthers.gr  /  www.facebook.com.luthers.gr  /  instagram: luthers.gr

φωτός:

1: http://www.goodhousekeeping.com/home/decorating-ideas/g1500/decor-ideas-living-room/

2: https://www.jaymeesrp.com/blogs/all/boho-scandinavian-interiors

3: https://www.roveconcepts.com/kure

4: http://jameslagan.co/post/153716521879/aquamarihne-floraest-aquamarihne