Σίγουρα θα έχεις πέσει πάνω σε φωτογραφίες μόδας όπου bloggers και μη φοράνε εντυπωσιακά και ιδιαίτερα κοσμήματα. Σίγουρα λοιπόν θα έχεις παρατηρήσει και την νέα τάση των δερμάτινων αξεσουάρ. Μπορεί να συνάντησες και κάποια κοπέλα στο δρόμο να φοράει κάποιο από αυτά και να στάθηκες να την παρακολουθείς. Σου φαίνονται extreme και δεν ξέρεις αν θα μπορέσεις να τα υποστηρίξεις; Μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιο πιο απλό κομμάτι και στην συνέχεια να εμπλουτίσεις την συλλογή σου.

Leather dominance savoir ville (3) (Custom)

Τα δερμάτινα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα αξεσουάρ με ξεχωριστώ design και πολύ μαλακή υφή. Μπορούν να φορεθούν άνετα από γυναίκες και άντρες καθώς οι γεωμετρικές του φόρμες δεν αποτελούν περιοριστικό στοιχείο. Η αγαπημένη χρωματική παλέτα των σχεδιαστών δερμάτινων αξεσουάρ περιορίζεται στο λευκό, μπεζ και μαύρο χρώμα, όπου μπορούν να υποστηρίξουν και να αναδείξουν ένα minimal look.

Leather dominance savoir ville (4) (Custom)

Τα κοσμήματα από δέρμα μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση σε μια εμφάνιση σου. Μπορείς να ανανεώσεις το στυλ σου και συνδυάσεις το μακρύ αέρινο φόρεμα σου με ένα body leather necklace το οποίο θα τονίσει την μέση σου ή για ένα πιο αυστηρό look να τολμήσεις ένα androgynous στυλ επιλέγοντας ένα λευκό πουκάμισο με ένα δερμάτινο μαύρο περιλαίμιο.

Leather dominance savoir ville (1) (Custom)