Τα τελευταία χρόνια, η Lady Gaga έχει γίνει εξίσου γνωστή για τo ταλέντο της στην υποκριτική με συμμετοχές σε projects που έχουμε ήδη αγαπήσει πολύ.

Και τώρα, η πρωταγωνίστρια της σειράς Wednesday, η Jenna Ortega που βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί η τραγουδίστρια του Shallow να εμφανιστεί στον επόμενο κύκλο της σειράς.

Αφού η Lady Gaga έγινε viral στο TikTok τον περασμένο μήνα για τον i-con-ique χορό της Wednesday δεν θα σκεφτόσουν κι εσύ ότι η συμμετοχή της τραγουδίστριας είναι το επόμενο λογικό βήμα;

Όταν η Jenna Ortega ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εάν θα μπορούσε να προβλέψει ότι η Lady Gaga θα είναι μέρος του Wednesday στο μέλλον, η Jenna είπε: «Είμαι σίγουρη ότι στο Netflix θα  άρεσε αυτό. Νομίζω ότι η κυρία Θόρνχιλ και η Wednesday είχαν αυτή την περίεργη σχέση μέντορα ή κατά κάποιο τρόπο καταλάβαιναν η μία την άλλη με έναν συγκεκριμένο τρόπο, οπότε, αν η Lady Gaga επρόκειτο να είναι μέρος, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι δύο τέρατα που καταλαβαίνουν το ένα το άλλο.»

Μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά ιστορία για το πότε η Lady Gaga: «Ξέρεις τι είναι αστείο [με] τη Lady Gaga;» είπε. «Πριν από πολύ καιρό, δούλευα με έναν κομμωτή που συνεργαζόταν μαζί της, και μόλις είχα δει τη Lady Gaga σε συναυλία στη Βοστώνη μερικά χρόνια πριν, έτσι, μου είχε στείλει ένα βίντεο λέγοντας: «Γεια σου Jenna. Άκουσα ότι είσαι θαυμάστρια». Ήταν ένα πολύ γλυκό βίντεο. Αμφιβάλλω αν είχε ιδέα ποια ήμουν τότε, αλλά το να τη βλέπεις να χορεύει τον χορό της Wednesday στο TikTok τώρα, είναι μια από εκείνες τις στιγμές που αναγνωρίζεις ότι η ζωή αλλάζει πολύ γρήγορα. Είναι τρελό.’

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Gaga γνωρίζει καλά ποια είναι τώρα η Jenna – . Αστέρια όπως η Margot Robbie, η Selena Gomez και η Anna Taylor-Joy, έκαναν κυριολεκτικά ουρά για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της. Well done Jenna!