Πώς γίνεται μία ταινία αφιερωμένη σε ένα από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως, να μην έχει και τα κατάλληλα outfits;

Η ταινία House of Gucci έχει θέσει ψηλά τον πήχη όσον αφορά το κομμάτι της μόδας. Κι ενώ ακόμη δεν υπάρχει καν κάποιο trailer στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε, οι φωτογράφοι μας έχουν δώσει αρκετό υλικό από τα γυρίσματα.

Ο οίκος Gucci άνοιξε τις πύλες του και επέτρεψε στους ενδυματολόγους της ταινίας να εμπνευστούν από τα σύνολα της εποχής. Έτσι, όσες εικόνες έχουμε δει μέχρι σήμερα αποπνέουν την καλύτερη ’80s ατμόσφαιρα.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Στη δεκαετία των ’80s η Patricia Reggiani θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα, εκκεντρικά fashion σύμβολα της εποχής

 
View this post on Instagram
 

A post shared by House Of Gucci (@theguccimovie)

Αυτό ακριβώς καλούνται οι συντελεστές της ταινίας να μεταφέρουν στο κοινό σήμερα. Όχι απλά τη Reggiani ως σύζυγο του Gucci, αλλά ως μία γυναίκα με πλούτο, δύναμη και αποφασιστικότητα. Εκείνη φαίνεται πως είχε υιοθετήσει για τα καλά τον ρόλο της “πρώτης” κυρίας στην Ιταλία σε μία εποχή που η μόδα και τα περιοδικά ήταν περιζήτητα.

Σήμερα μπορούμε όλοι να εμπνευστούμε από τα συγκεκριμένα outfits. To House of Gucci, περισσότερο από ταινία μοιάζει με ένα κινηματογραφικό catwalk.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by House Of Gucci (@theguccimovie)

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι τα media εντυπωσιάστηκαν από το νυφικό φόρεμα με το οποίο εθεάθη στα γυρίσματα η Lady Gaga. Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα κατάλευκο νυφικό σε γραμμή Α, με μακρύ μανίκι και λεπτομέρειες από δαντέλα, το οποίο συνοδεύει ένα εντυπωσιακό πέπλο. Το νυφικό αυτό έχει όλες τις λεπτομέρειες που ξεχώρισαν αυτήν την εποχή στον κόσμο της μόδας. Όσοι ξέρουν καλά από μόδα, έσπευσαν να χειροκροτήσουν το συγκεκριμένο outfit για τη σκηνή του γάμου. Οι υπόλοιποι απλά εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν σύντομα τη Lady Gaga ντυμένη νύφη στην πραγματικότητα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει -εκτός απροόπτου- στις 24 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε πάμε στοίχημα ότι θα έχουμε δει σχεδόν όλα τα outfits σε backstage φωτογραφίες.

featured image: Lady Gaga | Instagram