Δε νομίζω..

H Reese Witherspoon όχι μόνο έχει παίξει σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους μας ρόλους, αλλά τρέχει επίσης μια επιχείρηση και είναι και μαμά. Είναι να απορεί κανείς γιατί είναι η αγαπημένη πολλών; Δεν είναι. Υπάρχουν όμως και πολλά που δεν ξέρετε για την ταλαντούχα ηθοποιό.

Το Reese δεν είναι το πραγματικό της όνομα

rw

Ακούει στο όνομα Reese, όμως η ταυτότητά της γράφει Laura Jean Reese Witherspoon. Το Reese είναι το όνομα της μητέρας της. Μπορείς να την φανταστείς ως Laura Witherspoon;

Ήταν πολύ καλή μαθήτρια

Ξερεις τα παντα για την Reese Witherspoon ;

Η Reese αποκαλεί τον εαυτό της στην εφηβεία ως “μεγάλο σπασίκλα που διάβαζε συνεχώς βιβλία”. Δεν μας κάνει εντύπωση αυτό, αν σκεφτείς ότι αποφοίτησε από το Stanford University ως καθηγήτρια. Ωστόσο τα παράτησε όλα μετά από έναν χρόνο για να γίνει ηθοποιός. Και της βγήκε και σε πολύ καλό αυτή της η επιλογή.

Γνώρισε τον πρώτο της άντρα στα γενέθλιά της

Ξερεις τα παντα για την Reese Witherspoon ;

Η Reese ήταν παντρεμένη με τον Ryan Phillippe από το 1999 εως το 2007. Μαζί απέκτησαν και δύο παιδιά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά στα 21α γενέθλια της Reese. Τότε η Reese πήγε και του είπε ότι είναι τα γενέθλια της και άρχισαν να μιλάνε και να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Η ιστορία εξελίχθηκε όπως ξέρουμε..

Η Goldie Hawn την έμπνευσε να κάνει το Legally Blonde

Ξερεις τα παντα για την Reese Witherspoon ;

Μια μέρα ενώ έκανε ζαπινγκ πέτυχε στην τηλεόραση το Private Benjamin με πρωταγωνίστρια την Goldie Hawn. Στις διαφημίσεις είδε την δημοσιογράφο Gloria Steinmen να εξηγεί για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικός αυτός ο ρόλος για τις γυναίκες.”Σκέφτηκα πόσο ισορροπεί η Gloria την θηλυκότητα με την επιτυχία και την φιλοδοξία”. Αργότερα είπε στην Vogue το 2003 ότι μέσα της δεν ήταν σίγουρη για αυτόν τον ρόλο. “Πολλοί φίλοι μου έλεγαν : αλήθεια θα κάνεις αυτήν την ταινία; Και απλά τους απαντούσα ότι: Ναι,γιατί είναι ένα καλό μήνυμα για όλες τις γυναίκες διότι μπορεί να είμαστε girly και να αγαπάμε τα ρούχα, αλλά έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες.”Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ταινία απέφερε συνολικά $140 εκ. και έκανε την Reese μια καλή πρωταγωνίστρια.

Έχει παίξει την μαμά αλλά και την σύντροφο του Robert Pattison

Ξερεις τα παντα για την Reese Witherspoon ;

To 2004, η Reese έπαιξε την μητέρα του Robert Pattison στο Vanity Fair, όμως η σκηνή κόπηκε από την ταινία, ενώ το 2011 έπαιξαν οι δυο τους τους εραστές στο Water For Elephants.

Γνώρισε τον άντρα της σε ένα party

Ξερεις τα παντα για την Reese Witherspoon ; 

H Reese γνώρισε τον νυν άντρα της Jim Toth σε ένα party. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2010. Παντρεύτηκαν τον αμέσως επόμενο χρόνο και το 2012 απέκτησαν τον γιο τους, Tennessee.