Κοσμηματα απο τσιμεντο

Το καλλιτεχνικό ανήσυχο πνεύμα ενός δημιουργού δεν θα σταματήσει ποτέ θα ψάχνει, να ανακαλύπτει και να σκαρφίζεται τρόπους, σχέδια και υλικά με τα οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο. Κι όμως υπάρχουν υλικά που ποτέ δεν φανταζόμασταν πως πέρα από την βασική χρηστικότητα τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ώστε να φτιάξουμε αντικείμενα τα οποία θα μπορούσαμε να φορέσουμε και εμείς οι ίδιοι.

Κοσμηματα απο τσιμεντο savoir ville 1

Ένα από αυτά τα υλικά λοιπόν είναι το τσιμέντο. Η βασική του χρηστικότητα είναι σε όλους μας γνωστή. Μπορεί να είδαμε να χρησιμοποιούν το υλικό για να φτιάξουν διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα, γλάστρες, μπολ κτλ αλλά, ποιος θα φαντάζονταν πως θα μπορούσε να φορέσει κοσμήματα φτιαγμένα από τσιμέντο.

Κοσμηματα απο τσιμεντο savoir ville

Minimal και μικροσκοπικά, με γεωμετρικά μοτίβα και τους ήπιους και ανάλαφρους τόνους του γκρι, τα κοσμήματα από τσιμέντο μας συνυπάρχουν αρμονικά και με άλλα υλικά, όπως το μέταλλο το σύρμα και τα νήματα. Μια ξεχωριστή πρόταση όπου μπορούμε να συνοδεύσουμε μια ξεχωριστή εμφάνιση.

2 replies
  1. Argyro-Maria Stavridi
    Argyro-Maria Stavridi says:

    Χαίρετε, το συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζει γενικά την τάση και το εν λόγω υλικό στο κόσμημα. Αν ενδιαφέρεστε για αγορές, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη λέξη «concrete» στην αναζήτηση του Etsy, και να διαλέξετε ό,τι σας ενδιαφέρει 🙂

    Απάντηση

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.