Εάν έχεις γνωρίσει από κοντά την Κονδία Νεσγού ξέρεις πως είναι ένα φωτεινό πλάσμα που με την ενέργειά της κάνει και τον κόσμο γύρω της να λάμπει. Δουλεύει σε ένα μαγικό μέρος, στην εταιρεία Nidodileda, ένα ελληνικό σχεδιαστικό brand με υπέροχα ρούχα και είδη σπιτιού. Ο βασικός της “τίτλος” είναι Bridal Manager αλλά όλο και κάτι κάνει πέρα από νυφικά ραντεβού!

Όπως λέει: «Έχω τσακωθεί με τον ύπνο! Ή μάλλον ο ύπνος έχει τσακωθεί μαζί μου γιατί εγώ τον αναζητώ σχεδόν καθημερινά»!

Τι ώρα περίπου ξυπνάς το πρωί και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις σηκωθείς;

Συνήθως η μέρα μου ξεκινάει κατά τις 8:00-8:30 ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι σίγουρα 8:30! Το πρώτο πράγμα είναι να ταΐσω τον Μουφάσα (τον τεράστιο γάτο μου) αλλιώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο! Με ακολουθεί παντού και μιλάει, μιλάει, μιλάει!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kondia (@kondia)

Τι έχεις πάντα πάνω στο κομοδίνο σου;

Έχω μια κορνίζα από το Παρίσι που αγαπώ πολύ για να ταξιδεύω έστω και με τη σκέψη με το που τη δω!

Τρως πρωινό ή έναν καφέ στο χέρι και έφυγες;

Προσπαθώ πάντα να τρώω έστω και κάτι γρήγορα ή να το παίρνω μαζί μου εάν δεν προλαβαίνω με τίποτα να αφιερώσω 10 λεπτά στο πρωινό! Τον καφέ θα τον πιώ στη δουλειά για να τον απολαύσω κιόλας. Ένας είναι την ημέρα για μένα, ας είναι ολόκληρος και ζεστός!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kondia (@kondia)

Προετοιμάζεσαι για την ημέρα από το προηγούμενο βράδυ;

Συνήθως πριν κοιμηθώ σκέφτομαι τα σημαντικά που έχω να κάνω την επόμενη, για να προετοιμαστώ τουλάχιστον ψυχολογικά. Κατά τα άλλα, ό,τι θέλει ας γίνει! Μια μέρα δεν είναι ίδια όσο και να προετοιμάζεται κανείς.

Περιέγραψε μας ένα τυπικό πρωινό σου. Τι κάνεις από την ώρα που ξυπνάς μέχρι το μεσημέρι;

Πέρα από τη φροντίδα του γάτου μου, ετοιμάζομαι σχετικά γρήγορα αλλά το πιο σημαντικό είναι να οργανώσω τα γεύματα μου για όλη την ημέρα που θα λείπω. Συνήθως τρέχω να προλάβω να ανοίξω νωρίτερα το κατάστημα για να είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά και στις 10:00 να είναι φουλ λειτουργικό! Το μεσημέρι με βρίσκει στο κατάστημα πάντα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kondia (@kondia)

Σε τι διαφέρουν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου από αυτά των άλλων ημερών;

Μα φυσικά στο πολύωρο χουζούρεμα και στο να σηκωθώ χωρίς ξυπνητήρι και να πιώ τον καφέ μου στο σπίτι. Μου αρέσει πολύ τις Κυριακές να τρώω πιο πλούσιο πρωινό και μόνο τότε έχω τον χρόνο να το φτιάξω όπως θέλω. Φυσικά παίζει πάντα μουσική από την ώρα που σηκώνομαι!

Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να βελτιώσεις στην πρωινή σου ρουτίνα;

Θαυμάζω τους ανθρώπους που μπορούν να σηκωθούν και μια ώρα νωρίτερα για να χωρέσουν περισσότερη γυμναστική και άσκηση μέσα στην εβδομάδα. Ίσως αυτό να βελτιώσω κάποια στιγμή. Μια απόφαση είναι λένε, ίσως το πάρω απόφαση λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: My City, My Style: Όλια Λύκου