Οι over-the knee boots έχουν συνδεθεί με το ρόλο της Julia Roberts στην ταινία «Pretty Woman». Μπορούν να φορεθούν με τα πάντα, είτε με φορέματα και φούστες είτε με leggings και jeans. Στην περίπτωση της φούστας και του φορέματος πρέπει να προσέξουμε, πως όσο ανεβαίνει το μήκος της μπότας τόσο ανεβαίνει και του ρούχου και αντίστροφα, για να έχουμε πάντα fashionable αποτελέσματα.

Κολακεύουν κυρίως τις ψιλόλιγνες κοπέλες χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως ένα curvy girl ή κάποια που δεν έχει το ύψος μοντέλου δεν μπορεί να τις φορέσει, αρκεί φυσικά να προσέξει κάποιες λεπτομέρειες: Το χρώμα της μπότας να μην διαφέρει από εκείνο του jean ή του legging που έχετε επιλέξει ώστε να δημιουργείται το εφέ της μονοχρωμίας. Το μαύρο χρώμα θα είναι πάντα η καλύτερη λύση. Να μην είναι πολύ στενές οι μπότες στο σημείο της γάμπας αλλά και να μην ξεπερνούν κατά πολύ το γόνατο.

  1. Με ένα mini, midi ακόμα και maxi φόρεμα ή φούστα για να δώσουμε μια πιο ρομαντική και girly διάθεση στο look. Ένα mini, midi ή ακόμα και maxi dress για ένα καλό fashionable αποτέλεσμα ολοκληρώνεται το outfit με ένα μακρύ coat ή μία oversized ζακέτα αλλά και με ένα δερμάτινο jacket για τις ηλιόλουστες μέρες σε ένα total black look για λίγο rock διάθεση.
fall-work-outfit-furry-fringe-sweater-tan-over-the-knee-suede-boots-stack-heel-boots-navy-wrap-midi-skirt-fall-outfits-fahionvibe-640x960
whowhatwear
whowhatwear
  1. Με ένα oversized πουλόβερ. Από την άλλη, εφόσον θέλουμε να έχουμε ένα πιο casual στυλ -φορώντας το jean μας ή leggings- αλλά με μία πιο εντυπωσιακή πινελιά μπορούμε να το αναδείξουμε με τις over the knee μπότες μας. Ένα oversized πουλόβερ θα δώσει ένα πιο ανάλαφρο τόνο, και ένα πουκάμισο έναν άλλο αέρα, πιο chic και elegant. Μπορούμε να προσθέσουμε και ένα coat ή blazer σαν πανωφόρι.
whowhatwear
whowhatwear
3. Mε το jeans σου. over-the-knee-thigh-high-boots-jeans-white-oxford-shirt-tucked-in-shirt-white-mens-oxford-weekend-brunch-fall-via-a-love-is-blind over-the-knee-boots-holiday-dressing-christmas-red-sweater-plaid-shirt-lumberjack-plaid-jeans-via-wwww 4. Για πιο comfortable και ανάλαφρες εμφανίσεις αλλά πάντα in fashion μπορούμε να φορέσουμε τις αγαπημένες μας μπότες με ένα sweaterdress.  
sydnestyle
sydnestyle

Μετά από μία έρευνα αγοράς, πέρα από τις κλασσικές, αυτές είναι μερικές από τις μπότες που κυκλοφορούν φέτος επηρεασμένες από τα trends της εποχής και κυρίως τα floral prints και τα embellishments: