Υπάρχει ένας μύθος που λέει πως μερικά κομμάτια της ντουλάπας σου είναι ακατάλληλα για το γραφείο. Μύθος. Μπορείς να ανακατέψεις ένα μαύρο skinny jeans με ένα σακάκι αρκεί να μη βάλεις μία μπλούζα με logo. Μπορείς να βάλεις το λευκό t shirt σου αρκεί να το βάλεις μέσα από κοστούμι ή μία pencil φούστα. Ακόμα μπορείς να βάλεις flat αρκεί να μην είναι sneakers, εφόσον το περιβάλλον της δουλειάς δεν το ”επιτρέπει”.

Όλα τα ρούχα σου μπορούν να γίνουν office-friendly αρκεί να τα ανακατέψεις σωστά.

Παρακάτω θα βρεις τα πέντε κομμάτια που απέφευγες να βάλεις στη δουλειά αλλά τελικά μπορούν να γίνουν βασικά στοιχεία των επιλογών σου και για τα πρωινά στο γραφείο.

Μαύρο skinny jeans

5 κλασικά κομμάτια που μπορείς να φοράς πάντα στο γραφείο

Ξέρεις πως δεν είναι όλοι οι τύποι jeans ιδανικοί για το γραφείο αλλά το skinny μαύρο jeans σου μιμείται πολύ ένα κλασικό παντελόνι γραφείου. Με τον κατάλληλο συνδυασμό και αξεσουάρ μπορεί να είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου για τις Παρασκευές στο γραφείο.

Καρώ blazer

5 κλασικά κομμάτια που μπορείς να φοράς πάντα στο γραφείο

Χωρίς να έχει σημασία τι άλλο φοράς ένα καρώ blazer τα κάνει όλα να ταιριάζουν μεταξύ τους. Βάλε ένα μαύρο παντελόνι ή ένα παντελόνι στις αποχρώσεις του καρώ ή ένα printed φόρεμα.

Flats

Χαμηλά mules και loafers είναι φανταστικές λύσεις για τις μέρες που θες να είσαι άνετη στο γραφείο.

Λευκά T-shirts

Με κοστούμι, με cigarette παντελόνι, με pencil φούστα.

Slip skirt

5 κλασικά κομμάτια που μπορείς να φοράς πάντα στο γραφείο (2)

Είναι η φούστα που το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει τις καρδιές μας. Θα τη φορέσεις με ένα καρώ blazer, με λευκό T-shirt και ίσια παπούτσια. Επιπλέον είναι ένα κομμάτι που μπορεί να μετατρέψει εύκολα το πρωινό σου ντύσιμο σε βραδινό, για ποτά μετά το γραφείο.