Αν πραγματικά αγαπάμε κάτι, είναι αυτό το χαρακτηριστικό που διαθέτει η σύγχρονη μόδα να επαναφέρει κομμάτια που κάποτε ίσως δεν εκτιμήθηκαν όσο έπρεπε. Κάπως έτσι έγινε και με τα kitten heels, τα οποία αγαπήθηκαν τις δεκαετίες του 50′ και του 60′, είχαν επιστρέψει και στα 90’s χωρίς όμως να καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις καθώς εκείνη τη δεκαετία οι ψηλές γόβες κυριαρχούσαν. Ευτυχώς για εμάς τα retro αυτά γοβάκια επέστρεψαν για να τους δώσουμε την αγάπη και την προσοχή που αξίζουν και σου έχω λόγους για να τα διαλέξεις κι εσύ.

https://www.instagram.com/p/BREWTWPllA2/?utm_source=ig_embed

Άνεση και στυλ

Το συνηθισμένο ύψος των kitten heels είναι 4,75 εκ περίπου ή και λιγότερο. Αυτό το ύψος όπως καταλαβαίνεις δεν κουράζει τα πόδια ενώ ταυτόχρονα προσθέτει και την απαραίτητη κομψότητα που θα έδινε ένα ζευγάρι γόβες. Προτείνουμε να αναβαθμίσεις τα κλασσικά σου jeans με ένα ζευγάρι ή να τα συνδυάσεις με μια μίνι φούστα.

getty images
getty images

Ηigh Fashion

Tα kitten heels έχουν επιστρέψει εδώ και κάποια χρόνια στις πασαρέλες. Οίκοι μόδας όπως Philip Lim, Stella McCartney και Balenciaga έχουν παρουσιάσει τη δική τους εκδοχή για τα kitten heels με τα χαμηλά αυτά γοβάκια να αναβαθμίζονται με patterns όπως polka dots, με στοιχεία όπως κρόσσια ή vinyl υφάσματα.

blurmark.com
blurmark.com

To παπούτσια που αλλάζουν

Αντίθετα με τις γόβες οι οποίες δε μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα outfits, τα kitten heels μπορούν άνετα να φορεθούν με κάθε αγαπημένο σου ρούχο. Ταιριάζουν υπέροχα με ένα φορεματάκι ή ακόμη και με denim overalls. Ικανοποιούν κάθε γούστο και μπορείς άνετα να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα μόνα παπούτσια που θα χρειαστείς αυτή την εποχή

featured image: thefashionlaw.com