Η Kee Edwards είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τη θάλασσα και το καλοκαίρι και τα χρησιμοποιεί πολύ συχνά ως έμπνευση για τη σειρά ρούχων που σχεδιάζει για την εταιρία της, Loup Charmant.

Ιδιαίτερα το ταξίδι του μέλιτος που έκανε με τον σύζυγό της στην Πορτογαλία, έδωσε το έναυσμα στην Kee να σχεδιάσει αέρινα και απλά κομμάτια, τα οποία ενσαρκώνουν τις καλοκαιρινές της εμπειρίες και τις όμορφες αναμνήσεις που απέκτησε από τα μέρη που επισκέφθηκε. Κάποια στιγμή, όμως, οι υποχρεώσεις ανάγκασαν εκείνη και τον σύζυγό της να αφήσουν το παραθαλάσσιο σπίτι τους στο Μαϊάμι -καθώς και τις διακοπές- και να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη.

Μεγάλη επιθυμία της, λοιπόν, ήταν το καινούργιο σπίτι να έχει θέα τη θάλασσα, για αυτό μετακόμισαν στην γειτονιά του Red Hook. Το διαμέρισμά της, στην αρχή διέθετε τα βασικά και το σημαντικότερο ήταν ένας καναπές για να μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα της θάλασσας ελεύθερα. Η αγάπη τους για το υγρό στοιχείο, τους έκανε να καθυστερήσουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους, όμως σήμερα το διαμέρισμα της Kee είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα lofts. Γεμάτο βιβλία, έργα τέχνης και φυσικά πολλά παράθυρα για να μπαίνει άπλετο φως, ο χώρος ξεχειλίζει από έμπνευση και θετική ενέργεια.

Όσο και αν ζηλεύουμε, αξίζει να κάνουμε ένα “οφθαλμόλουτρο” στο σπίτι της Kee.

Δες ακόμα: Οι τάσεις που δημιούργησαν οι millennials στη διακόσμηση σύμφωνα με το Pinterest
Πηγή: coveteur.com Photos: coveteur.com