Είναι φορές που νιώθουμε πως κάτι μας κρατάει πίσω ή πως μένουμε στάσιμοι στη ζωή μας. Υπάρχουν πράγματα που μας πιέζουν, που μας βαραίνουν και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε. Τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι παγιδευμένη, αυτήν την περίοδο, με βάση το ζώδιο σου;

Κριός

Θα ήθελες να είσαι αλλού και να κάνεις άλλα πράγματα. Και τι εμποδίζει λοιπόν; Συνήθως η έλλειψη χρημάτων.

Ταύρος

Δεν είσαι σίγουρη εάν μπορείς να σταθείς στα πόδια σου βασιζόμενη στις δικές σου δυνάμεις. Βασίζεσαι κυρίως στους γονείς σου ή στον σύντροφό σου και αυτό δεν σου αρέσει.

Δίδυμος

Θες απεγνωσμένα μια αλλαγή στη ζωή σου αλλά μονίμως νιώθεις πως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Καρκίνος

Νιώθεις πως θέλεις να φύγεις από εκεί που είσαι αλλά δεν θέλεις ούτε να απογοητεύσεις ούτε να αφήσεις αβοήθητους τους γύρω σου.

Λέων

Έχεις περάσει όλη σου τη ζωή μέχρι τώρα στο ίδιο ακριβώς μέρος με τους ίδιους ανθρώπους. Θα ήθελες μια αλλαγή αλλά σε φοβίζει τρομερά.

Παρθένος

Έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις για τη ζωή σου. Και όσο και εάν θες να αλλάξεις κάποιες από αυτές νιώθεις πως πια είσαι δεσμευμένη και δεν μπορείς να κάνει κάτι.

Ζυγός

Νιώθεις παγιδευμένη με το γεγονός πως χρειάζεται να έχεις πάντα τους άλλους προτεραιότητα στη ζωή σου για να μην σε πουν εγωίστρια.

Τοξότης

Το μόνο που βλέπεις για τα μελλοντικά σου όνειρα είναι εμπόδια. Έχεις πλέον πειστεί πως οι πιθανότητες να τα καταφέρεις στη ζωή σου είναι λιγότερες από ότι να αποτύχεις.

Αιγόκερως

Αισθάνεσαι πως η ζωή σου έχει φερθεί, και συνεχίζει να το κάνει, πολύ άδικα. Και όπως ότι και να κάνεις δεν είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις αυτό.

Υδροχόος

Σε παγιδεύει η ασφάλεια στη ζωή σου. Όσο και να σου αρέσει συνήθως σε κρατάει από το να κάνεις το επόμενο βήμα ή να πάρεις κάποιο ρίσκο.

Ιχθύς

Πολλές φορές νιώθεις παγιδευμένη στο ίδιο σου το σώμα. Έχεις τρομερές ανασφάλειες και αυτό σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις πολύ δρόμο ακόμα να διανύσεις για να αγαπήσεις τον εαυτό σου.

featured photo: unsplash.com/@chriswindus