Αυτό το διάστημα είδαμε αγαπημένα αγόρια να σπάνε τους κανόνες με τις εμφανίσεις του. Διαλέξαμε τα πιο φθινοπωρινά outfits και σου παρουσιάζουμε ιδέες για τα επόμενα δώρα σου από τη Gant σε αγαπημένα αγόρια για να τους βοηθήσεις να σπάσουν τους δικούς τους στυλιστικούς κανόνες.

Ποιός: Jon Hamm Που: Νέα Υόρκη Ο Jon Hamm κάνει αίσθηση με καρώ κοστούμι, καρώ πουκάμισο και καφέ παπούτσια. Τα αγόρια φοβούνται το καρώ και οτιδήποτε είναι εκτός της συνηθισμένης μονοχρωμίας. Βοήθησε το αγόρι σου να τολμήσει κάνοντας του δώρο ένα καρώ σακάκι για αρχή.

bdmotw21oct-3-1 77050-410-highresflat-fv-1-custom  

Ποιός: Aaron-Taylor Johnson Που: Nocturnal Animals Screening, London Ίσως να μη τον βοηθάει πολύ η στάση της φωτογραφίας αλλά ο πρωταγωνιστής Aaron Taylor-Johnson υποστηρίζει μέσω του σκούρου κοστουμιού του κάθε λεπτό που πέρασε στο γυμναστήριο. Τόλμησε τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη και ανέδειξε ”’ήσυχα” τα υπόλοιπα αξεσουάρ που διάλεξε. Το λευκό πουκάμισο θα είναι πάντα η κλασική επιλογή για μια επίσημη εμφάνιση ιδέα όμως που δεν τολμούν συχνά τα αγόρια και μένουν σε κλασικά γαλάζια ή μπλε πουκάμισα.

bdmotw21oct-1
shirt
Λευκό πουκάμισο GANT
 

Ποιός: John Legend Που: Νέα Υόρκη Ο John Legend άφησε το total σκούρο look να του δώσει στυλ. Ένα μπλε σκούρο σπορ παντελόνι είναι η ιδανική ιδέα δώρου για το αγόρι που δεν αποχωρίζεται τα κλασικά jeans του.

bdmotw21oct-2
1011908-410-highresflat-fv-1-2-custom
Μπλε σπορ παντελόνι GANT
 

Ποιός: Robert Pattinson Που: New York City Η ανδρική εκδοχή της γυναικείας τάσης, του bomber jacket, είναι το κλασικό jacket σε σκούρα χρώματα με τα λάστιχα στο λαιμό, τη μέση και τα μανίκια. Στα αγόρια κάτω από 40 με χρωματιστό παντελόνι και sneakers όπως το φόρεσε το Robert είναι ο σωστός συνδυασμός για να μη θυμίζει μικρομέγαλος. Είναι το δώρο που θα τον σπρώξει ένα level πάνω στυλιστικά.

bdmotw21oct-8
74813-410-highresflat-fv-1-custom
Jacket GANT

Ποιός: Jude Law Where: Πρεμιέρα The Young Pope, Παρίσι Ο Jude Law στη πρεμιέρα για τη νέα σειρά the Young Pope ένιωσε άνετα μέσα στο χαλαρό κοστούμι με το σταυρωτό σακάκι και το loose παντελόνι. Η ενδιαφέρουσα ιδέα σ αυτό το  outfit είναι η ιδέα του loose σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Άνοιξε τους ορίζοντες κάποιου που πιστεύεις ότι μπορεί να υποστηρίξει το look αλλά δεν το έχει αναπτύξει ακόμα. Αγόρασε ένα παντελόνι που θα έχει λίγο πιο χαλαρές γραμμές για να του δείξεις ομαλά ότι το κοστούμι δεν είναι μόνο το απόλυτο fit αλλά έχει και άλλες προεκτάσεις.

bdmotw21oct-5  
1611135-5-highresflat-fv-1-2-custom
Παντελόνι GANT